Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Jake Bugg - Gimme The Love

Jake Bugg a lansat videoclipul noului single "Gimme The Love". Piesa este extrasă de pe cel de-al 3-lea album din cariera artistului britanic, “On My One”

Jake Bugg, tânărul artist ce a atras atenția industriei cu sound-ul său situat la fuziunea dintre folk-ul retro și rock-ul contemporan, a revenit cu cel de-al 3-lea material de studio. Intitulat “On My One”, titlul discului sugerează ideea că toate piesele sunt lucrate cap-coadă de artist, de la compoziție, la tragerea instrumentelor.

Primul videoclip de promovare a albumului a fost filmat pentru single-ul ”Gimme The Love”, ce se îndepărtează ca sound de primele două materiale. Jake Bugg pare să facă trecerea către un rock mai modern, ce amintește pe anumite porțiuni de chitară de RHCP, pe refren alunecând puțin spre Depeche Mode. Clipul piesei a fost regizat de Michael Holyk.

Discul “On My One” va fi lansat pe 17 iunie.

Tracklist “On My One” - Jake Bugg:

 1. On My One
 2. Gimme the Love
 3. Love, Hope and Misery
 4. The Love We’re Hoping For
 5. Put Out the Fire
 6. Never Wanna Dance
 7. Bitter Salt
 8. Ain’t No Rhyme
 9. Livin’ up Country
 10. All That
 11. Hold on You

Jake Bugg a devenit interesat de muzică în timp ce urmărea serialul de animație The Simpsons. Avea 12 ani pe-atunci și chitara lui Don McLean’s Vincent ce s-a auzit în cadrul unuia dintre episoade i-a agățat atenția tânărului Jake Bugg, care a început din acel moment să învețe să cânte la primul său instrument muzical. După 5 ani în care a absorbit tot ce se putea învăța, Jake a ajuns să deschidă Festivalul Glastonbury, a cărui tradiție începe undeva în anii 1970. Aici a fost remarcat de casa de discuri Mercury și așa a apărut pe piață, în octombrie 2012, albumul de debut ce îi poartă numele. Acesta a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK , următorul, ”Shangri La”, ajungând pe poziția a 3-a.

Jake Bugg este considerat unul dintre cei mai talentați artiști ai noului val. La doar 22 de ani, artistul britanic reușește să susțină concerte sold out la Royal Albert Hall, avansând în doar 3 ani de carieră de la show-uri în pub-uri la prestații live în fața a 10.000 de spectatori.

Citește mai multe despre Jake Bugg
Videoclipuri cu Jake Bugg
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE