Urmărește-ne în Social Media

Jaden Smith - Watch Me

Jaden Smith, excentricul fiu al lui Will Smith a lansat o nouă creaţie vizuală asociată melodiei "Watch Me". Piesa este extrasă de pe noul album al muzicianului "[SYRE]", care va debuta în următoarele luni. Videoclipul soseşte la doar o săptămână după ineditul clip al piesei "Batman".

Regia lui "Watch Me" îi aparţine lui Shomi Patwary, care face uz de filmări panoramice şi efecte psihedelice de culoare. Filmările au avut loc într-un peisaj deşertic, unde Jaden dansează ca şi cum nimeni nu îl priveşte. Artistul are o costumaţie rock, cu jachetă cu ţinte şi o atitudine de James Dean şi "rebel fără cauză". Jaden Smith a avut o ultimă săptămână ocupată, apărând şi în videoclipul nou al celor de la Fall Out Boy pentru piesa "Champion".

Acolo artistul distrugea un headset VR. Nu este o coincidenţă colaborarea dintre muzicieni, pentru că Jaden va pleca în turneu cu Fall Out Boy în Statele Unite. Tânărul muzician va cânta în deschiderea spectacolelor trupei lui Pete Wentz. "Watch Me" este o piesă atipică, chiar şi pentru Jaden, având riff-uri rock în fundal şi amintind de creaţiile eclectice ale lui Kanye West.

Cine ascultă beat-ul cu atenţie ar putea găsi o oarecare similaritate cu "Black Skinhead" a lui Kanye. Riff-urile sunt urmate de un flow sacadat şi bine temporizat, iar refrenul obsesiv "Watch me, watch me" e foarte catchy. Jaden a apărut recent pe piese ale lui Tyler, the Creator, care a pregătit un nou album numit "Flower Boy". Juniorul Smith face furori de obicei prin stilul său vestimentar neconvenţional, artistul apărând şi în rochii uneori în public.

Clipurile sale au aceeaşi doză de neconvenţional, ceea ce le-a făcut la fel de inedite şi vizionate. Cert e că fiul lui Will Smith încearcă ceva original cu arta sa.

PUBLICITATE
Comentarii