Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Jaden Smith - George Jeff

Jaden Smith continuă lansările de videoclipuri fistichii prin intermediul lui "George Jeff". Clipul îl prezintă pe fiul lui Will Smith prinzând un apus plin de culori la mare înălţime.

Odată cu "George Jeff" a sosit un anunţ al artistului, care a promis că va lansa un nou album la anul. Acesta s-ar intitulat "ERYS", adică varianta inversată a lui "SYRE", LP-ul lansat de Jaden luna trecută. Muzicianul cunoscut pentru ţinutele sale extravagante a avut un an ocupat, solidificând relaţia cu trupa Fall Out Boy, cu care a şi plecat în turneu de altfel.

Jaden Smith apare în videoclipul "Champion" de la Fall Out Boy. "SYRE" a generat single-ul "Icon", care a primit un videoclip apreciat de public, sărind peste 1 milion de vizualizări rapid. Şi "George Jeff" e deja aproape de această cotă, deşi la bază e un clip foarte simplu. Numele "Jeff" e o aluzie la personajul lui Sherman Hemsley din sitcomurile anilor 70 "All In The Family" şi "The Jeffersons".

Jaden îşi prezintă marea sa pasiune, fotografia, surprizand peisajul feeric din jur pe un aparat Polaroid vintage. Versurile au coerenţa unei piese Red Hot Chili Peppers, cu metafore abundente şi referinţe obscure. Tânărul artist se compară cu o fotografie Polaroid, pentru că asemenea acesteia este "prins în spaţiu şi timp". Spre final o înregistrare cu sora sa, Willow îi întrerupe concentrarea.

Albumul "SYRE" a fost descris drept "o confuzie frumoasă", care va prinde contur de îndată ce e gata filmul de lung metraj pe care Jaden Smith îl pregăteşte drept companion. Până acum videoclipurile single-urilor de pe ultimul disc nu au părut să aibă prea multă legătură între ele, deci aşteptăm încă rezolvarea acestui puzzle.

Citește mai multe despre Jaden Smith
Videoclipuri cu Jaden Smith
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE