Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Jaden Smith - George Jeff

Jaden Smith continuă lansările de videoclipuri fistichii prin intermediul lui "George Jeff". Clipul îl prezintă pe fiul lui Will Smith prinzând un apus plin de culori la mare înălţime.

Odată cu "George Jeff" a sosit un anunţ al artistului, care a promis că va lansa un nou album la anul. Acesta s-ar intitulat "ERYS", adică varianta inversată a lui "SYRE", LP-ul lansat de Jaden luna trecută. Muzicianul cunoscut pentru ţinutele sale extravagante a avut un an ocupat, solidificând relaţia cu trupa Fall Out Boy, cu care a şi plecat în turneu de altfel.

Jaden Smith apare în videoclipul "Champion" de la Fall Out Boy. "SYRE" a generat single-ul "Icon", care a primit un videoclip apreciat de public, sărind peste 1 milion de vizualizări rapid. Şi "George Jeff" e deja aproape de această cotă, deşi la bază e un clip foarte simplu. Numele "Jeff" e o aluzie la personajul lui Sherman Hemsley din sitcomurile anilor 70 "All In The Family" şi "The Jeffersons".

Jaden îşi prezintă marea sa pasiune, fotografia, surprizand peisajul feeric din jur pe un aparat Polaroid vintage. Versurile au coerenţa unei piese Red Hot Chili Peppers, cu metafore abundente şi referinţe obscure. Tânărul artist se compară cu o fotografie Polaroid, pentru că asemenea acesteia este "prins în spaţiu şi timp". Spre final o înregistrare cu sora sa, Willow îi întrerupe concentrarea.

Albumul "SYRE" a fost descris drept "o confuzie frumoasă", care va prinde contur de îndată ce e gata filmul de lung metraj pe care Jaden Smith îl pregăteşte drept companion. Până acum videoclipurile single-urilor de pe ultimul disc nu au părut să aibă prea multă legătură între ele, deci aşteptăm încă rezolvarea acestui puzzle.

Citește mai multe despre Jaden Smith
Videoclipuri cu Jaden Smith
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE