Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Jack White - Would You Fight For My Love?

Jack White a lansat videoclipul noului single "Would You Fight For My Love?". Piesa extrasă de pe albumul "Lazaretto" este considerată una dintre bijuteriile noului disc al artistului american. Pentru videoclip, Jack White a colaborat cu regizorul Robert Hales, asociat cu formații precum Fuel, Stereophonics, Nine Inch Nails.

"Would You Fight For My Love?" este noul single Jack White, extras de pe aclamatul album "Lazaretto". Cel de-al doilea disc din cariera solo a fostului membru The White Stripes a deputat pe prima poziție în topul Billboard 200, primind recenzii foarte bune din partea criticilor de profil.

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone, Jack White este fără doar și poate un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut “Blunderbuss” a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilor Grammy din 2013.

Cu noul album "Lazaretto", Jack White a înregistrat un record mondial, "World’s Fasted Released Record", discul fiind înregistrat, masterizat, și pus în vânzare în doar 3 ore și 21 de minute.

Tracklist "Lazaretto":

 1. Three Women
 2. Lazaretto
 3. Temporary Ground
 4. Would You Fight For My Love?
 5. High Ball Stepper
 6. Just One Drink
 7. Alone In My Home
 8. Entitlement
 9. That Black Bat Licorice
 10. I Think I Found The Culprit
 11. Want And Able

Citește mai multe despre Jack White
Videoclipuri cu Jack White
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE