Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Jack White - That Black Bat Licorice

Jack White a lansat un videoclip interactiv pentru noul single ”That Black Bat Licorice”. Privitorii pot influența acțiunea clipului ținând apăsate tastele ”3” sau ”B”.

Jack White promovează noul single ”That Black Bat Licorice” printr-un videoclip ce dezvăluie o lume virtuală interactivă. Clipul animat, al cărui parcurs poate fi influențat în timp real, a fost regizat de James Blagden și produs de Chris Isenberg & Zein Zubi.

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone, Jack White este fără doar și poate un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut “Blunderbuss” a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilorGrammy din 2013.

Cu noul album „Lazaretto„, Jack White a înregistrat un record mondial, „World’s Fasted Released Record„, discul fiind înregistrat, masterizat, și pus în vânzare în doar 3 ore și 21 de minute.

Tracklist „Lazaretto”:

 1. Three Women
 2. Lazaretto
 3. Temporary Ground
 4. Would You Fight For My Love?
 5. High Ball Stepper
 6. Just One Drink
 7. Alone In My Home
 8. Entitlement
 9. That Black Bat Licorice
 10. I Think I Found The Culprit
 11. Want And Able

Jack White a concertat pentru prima oară în România în noiembrie 2014. Evenimentul s-a desfășurat în Pavilionul Central de la Romexpo, București.

Citește mai multe despre Jack White
Videoclipuri cu Jack White
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE