Urmărește-ne în Social Media

Jack White - Taking Me Back (Gently)

După o pauză de 3 ani, Jack White a revenit cu un nou single, intitulat ”Taking Me Back”. Lansată în două versiuni, una mai lentă și una alertă, scrisă pentru jocul Call of Duty, melodia are toate elementele care-l fac pe Jack White maestrul riff-urilor abrazive.

Jack White ne duce înainte, chiar dacă noua sa piesă se numește "Taking Me Back". Noul single al artistului e un pas către o galaxie pe care numai White o cunoaște, sound-ul chitarei sale fiind inconfundabil. Piesa a fost produsă de muzician, tot el fiind omul-orchestră, cântând la toate instrumentele pe care le auzim. Melodia a fost înregistrată la cea de-a doua lui casă, respectiv la Third Man Studios din Nashville.

Într-un interviu acordat recent pentru The Times, Jack White a vorbit despre faptul că se simte "speriat și confuz" dacă nu există "un zbucium" în viața sa.

"Am un fel de boală și nu știu de unde a plecat totul, dar dacă nu există niciun zbucium în viața mea mă sunt speriat și confuz. Dacă nu fac artă, într-un mod sau altul, încep să mă îngrijorez. Aș vrea să înțeleg exact de ce am nevoie de asta. Nu pot să scap de sentimentul ăsta."

 

Comentarii