Urmărește-ne în Social Media

Jack White - Connected By Love

Jack White simte că omenirea poate depăși orice pericol, câtă vreme nu uită să iubească. ”Connected By Love”, vom trece chiar și peste cele mai întemeiate frici, până și moartea pierzându-și din aura amenințătoare.

Pentru Jack White, umanitatea este definită, în primul rând, de capacitatea de a iubi. Această idee este ilustrată în videoclipul piesei ”Connected By Love”, în regia lui Pasqual Gutierrez.

Noul single se regăsește pe albumul ”Boarding House Reach.”, cel de-al 3-lea material solo al lui Jack White. Acest LP a avut parte de o abordare diferită, din punct de vedere compozițional, ce se simte și în structura și tematica melodiei ”Connected By Love”.

”Voi încerca să scriu piese acolo unde nu voi putea fi auzit de vecini”,  se confesa anul trecut Jack White într-un interviu acordat publicației The New Yorker. ”Și aș vrea să scriu așa cum ar scrie Michael Jackson - în loc să compun fragmente instrumentale și linii melodice, mă voi gândi la piese. Voi face totul în capul meu, în liniște, folosind o singură încăpere.”

De pe noul LP a fost dezvăluită și piesa "Respect Commander", al cărei sound explorează mai mult latura de muzician a lui Jack White.

Plasat pe locul 17 în topul Celor mai buni chitariști ai tuturor timpurilor de către revista Rolling Stone, Jack White este un nume de referință al muzicii rock, alternative și blues. Albumul de debut “Blunderbuss” a ajuns în fruntea topului Billboard cu peste 138.000 de copii vândute doar în prima săptămână de la lansare. Pentru acest disc, muzicianul a primit şi o nominalizare la categoria “Albumul Anului” în cadrul premiilorGrammy din 2013.

Jack White a concertat pentru prima oară în România în noiembrie 2014. Evenimentul s-a desfășurat în Pavilionul Central de la Romexpo, București.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3