Urmărește-ne în Social Media

Jack Savoretti - Too Much History

Jack Savoretti este mesagerul romantismului care nu pălește niciodată. ”Too Much History” este o piesă care ar putea convinge aproape pe oricine că indiferent de etapa vieții în care te afli, a fi îndrăgostit este întotdeauna cel mai frumos lucru din lume.

Jack Savoretti a finalizat un nou album în pandemie, iar groove-ul pe care îl aduce ar putea avea exact efectul placebo pe care ni-l doream în tratarea stării de disconfort date de pandemie. Noul LP al artistului englez cu rădăcini italiene se numește "Europiana", cel mai recent single extras fiind "Too Much History", o piesă care transmite o stare de visare, desprinsă complet de orice formă de negativism.

Potrivit șarmantului Savoretti, acest nou LP nu ar fi existat fără Nile Rodgers, colaborarea cu reputatul muzician și producător punându-și puternic amprenta stilistică.

"Nile aduce groove-ul, strălucirea și eleganța, exact elementele care definesc Europiana. Fără Nile Rodgers, Europiana nu ar exista!", susține Jack Savoretti.

Albumul "Europiana" a fost lansat oficial pe 25 iunie și poate fi comandat de pe site-ul artistului.

Tracklist Jack Savoretti - "Europiana"

 1. I Remember Us
 2. Secret Life
 3. Who's Hurting Who
 4. When You're Lonely
 5. More Than Ever
 6. Too Much History
 7. Dancing In The Living Room
 8. Each And Every Moment
 9. The Way You Said Goodbye
 10. Calling Me Back To You
 11. War Of Words

Albumul anterior al lui Jack Savoretti, "Singing to Strangers", a apărut în martie 2019 și a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Materialul include un duet cuKylie Minogue - "Music's Too Sad Without You".

PUBLICITATE
Comentarii