Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Jack Savoretti - Greatest Mistake

Jack Savoretti îi transmite un mesaj important persoanei pe care o iubește în videoclipul piesei ”Greatest Mistake”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Singing to Strangers”.

Jack Savoretti ne demonstrează că nu e nevoie de un buget de mii de euro pentru a realiza un videoclip de impact. Filmat cel mai probabil cu telefonul, noul clip ”Greatest Mistake” evidențiază urgența și forța mesajului transmis.

”Am vrut să vă arăt că uneori trebuie să-i arătăm persoanei pe care o iubim cât de mult o iubim stând pe marginea unui deal și alergând cât de tare putem pentru a o vedea

Acesta este totodată debutul meu ca regizor!...și în calitate de cameraman....și stilist...și editor”, a declarat Jack Savoretti.

Albumul ”Singing to Strangers”, ce include piesa ”Greatest Mistake”, a fost lansat pe 15 martie și a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Materialul include și duetul său cu Kylie Minogue, Music's Too Sad Without You”.

Primul album Jack Savoretti a apărut pe piață în 2007. ”Between the Minds” a debutat pe locul 5 în UK Indie Charts, în 2009 apărând albumul ”Harder Than Easy”, înregistrat în legendarul studio al lui Jackson Browne împreună cu membri ai trupei lui Tom Waits. Au urmat discurile ”Before the Storm” (2012), ”Written in Scars” (2014) și ”Sleep No More” (2016).

Citește mai multe despre Jack Savoretti
Videoclipuri cu Jack Savoretti
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE