Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Jack Savoretti - Christmas Morning

De sărbători, Jack Savoretti explorează o lume magică, în care suntem invitați cu toții. Imaginația e fără frontiere în videoclipul ”Christmas Morning”, creatorii animației, Saul freed și Rosie Ashforth, reușind să ilustreze o poveste înduioșătoare.

"Aceasta este prima piesă despre Crăciun pe care am compus-o. Cred că atunci când devii tată, Crăciunul devine cu totul altceva. (...) Știu că e puțin cam devreme pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, dar Crăciunul se apropie. Luminițele se aprind peste tot în oraș și sper ca piesa asta să vă ajute să intrați în starea de sărbători", a transmis Jack Savoretti într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.

Noul single "Christmas Morning" se regăsește pe o ediție specială a albumului "Singing to Strangers", ce a fost lansată pe 6 decembrie. Discul conține 3 piese noi.

Albumul original "Singing to Strangers" a apărut pe 15 martie și a debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Materialul include și duetul său cu Kylie Minogue, "Music's Too Sad Without You".

Primul album Jack Savoretti a apărut pe piață în 2007. "Between the Minds" a debutat pe locul 5 în UK Indie Charts, în 2009 apărând albumul "Harder Than Easy", înregistrat în legendarul studio al lui Jackson Browne împreună cu membri ai trupei lui Tom Waits. Au urmat discurile "Before the Storm" (2012), "Written in Scars" (2014) și "Sleep No More" (2016).

Citește mai multe despre Jack Savoretti
Videoclipuri cu Jack Savoretti
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE