Urmărește-ne în Social Media

J. Yolo feat. Connect-R - Nicio problemă

Deși se cunosc de peste 15 ani, „Nicio problemă” este prima melodie pe care J.Yolo și Connect-R o lansează împreună. În noul videoclip, cei doi sunt tovarăși la bune și la rele, pe ritmuri chill.

"Nicio problemă" este o piesă cu un mesaj optimist ale cărei muzică și versuri sunt realizate de J.Yolo împreună cu Connect-R și Răzvan Matache. Videoclipul este regizat de J.Yolo și filmat de regizorul Cercel Lazăr, fost membru al trupei Animal X.

"Am piesa de mult timp, însă am ținut-o la sertar aproximativ 3 ani. Colaborarea cu Connect-R a venit în mod natural și titlul piesei este ideea lui. Am lucrat la multe videoclipuri împreuna cu Cercel Lazăr. Pentru <<Nicio problemă>> filmările au durat doar opt ore și chiar ne-am distrat", a spus J. Yolo

Jacques Yolo, cântăreț, producător și compozitor, și-a lansat cariera solo în 2011, când a colaborat cu DJ Sava pentru piesa „Money Maker” care a ocupat locul 3 în topul difuzărilor pe radio în România și s-a menținut în top 10 în Spania, Rusia, Polonia, Italia, Bulgaria și Grecia. Colaborarea dintre cei doi a continuat cu piese precum "Free", "Give It To Me", "Champagne Sunrise".

Până acum, J.Yolo a scris și produs piese pentru artiști ca Sasha Lopez, Lou Bega, DJ Sava, Twiins și Morris. Succesul ca artist solo a venit în 2013, odată cu lansarea controversatului single „Te pup! Pa!Pa!” care s-a poziționat pe primul loc în topuri. Au urmat piesele „Throw it" și „Pompa” de pe albumul de trap balcanic, „Dope”, ambele lansate în 2017.

Cântărețul și producătorul Connect-R este recunoscut pentru cariera sa de succes ca artist solo. Printre colaborările importante pe care le-a avut de-a lungul timpului se numără cele cu Simona Nae, Arsenium, Marcel Pavel, Paula Seling, DJ Project, Mandinga, Praf In Ochi, Don Baxer, Delia, Loredana Groza, Smiley, DJ Sava, Dj Chris Mayer, Sonny Flame, Andra și Anda Adam. În 2009 a înființat casa de producție Rappin’On Production.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Connect-R a vorbit despre ruptura de Alex Velea şi consumul de droguri la "40 întrebări cu Denise Rifai"

Connect-R a fost invitatul celui mai nou episod al emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", emisiunea de la Kanal D care aduce cu un podcast. Pe parcursul celor 40 de întrebări Relu a vorbit despre copilăria sa săracă, despre ruptura de Alex Velea şi abuzul de narcotice.

Publicat

pe

Connect-R la Denise Rifai 40 Intrebari Kanal D
Connect-R la Denise Rifai 40 Intrebari Kanal D │ FOTO: Kanal D

Connect-R a împărtăşit că acel "R" din numele său de scenă provine de la Relu, unul dintre numele sale din buletin. A ţinut să o laude mult pe mama sa pentru sacrificiile făcute pentru el de-a lungul vieţii şi pentru faptul că nici măcar acum nu renunţa la jobul său şi nu vrea să primească bani de la fiul său. Aşa cu face de câţiva ani, artistul a adus în discuţie şi divinitatea, punând pe seama ei cam tot ce s-a petrecut în viaţa sa.

Gazda emisiunii nu s-a ferit să intre în subiecte delicate, precum divorţul de artista Misha, momentul în care fiica artistului a fost foarte bolnavă sau ruptura de Alex Velea. Cele mai multe întrebări au avut totuşi de-a face cu episoade de rasism sau discriminare resimţite de muzician, copilăria sa săracă şi evoluţia muzicală. Am aflat că familia lui Connect-R s-a mutat des şi a fost chiar dată afară dintr-o casă naţionalizată. Am mai descoperit şi că dacă e un fel de mâncare sau ceva special dorit de rapper când era mic, e vorba despre croissante pe care nu şi le permitea atunci şi care îi fac poftă şi acum.

Cât despre ruptura de Alex Velea, Connect-R a negat vreo ceartă pe tema banilor şi a discutat vag pe subiect, dar a clarificat şi că nu are nimic împotriva artistului. A ţinut totuşi să spună că unele trapanele noi sunt prea simple şi orientate spre divertisment faţă de ce poate Velea să facă de fapt că muzician. S-a vorbit la "40 întrebări cu Denise Rifai" şi despre disputa cu Desanto şi acuzaţii de copierea piesei "Dă-te-n dragostea mea", dar şi despre consumul de narcotice.

Connect-R a povestit că între 2009 şi 2014 sau 2015 folosea cocaină aproape zilnic, alături de dansatorii săi. Asta până ce au început să apară problemele cu sistemul imunitar şi cu palpitaţiile la inimă. La masa celor de 40 întrebări s-a vorbit şi despre o eventuală recăsătorire cu soţia, despre ce înseamnă dragostea şi cum a fost momentul acela de la premiile muzicale, când rapperul a purtat triocul cu mesajul "Sunt ţigan".

A fost o discuţie foarte deschisă şi relaxată între cei doi şi a dezvăluit un Relu cu o filosofie de viaţă deloc complicată: s-a abandonat divinităţii şi a lăsat deoparte viciile... în afară de fumat.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5