Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: J. Yolo - E bine, bine

J. Yolo a lansat videoclipul noului single “E bine, bine”. Prin versurile piesei, ce fac apel la umor, artistul îndeamnă publicul să gândească pozitiv, indiferent de situație.

Imnul bunei dispoziții și al relaxării totale este aici. Motto-ul “Carpe diem”, despre care J. Yolo ne cânta în hitul “Te pup, pa, pa!”, este prezent și în noul single – “E bine, bine”, piesă compusă de J. Yolo, Marius Rozsdas, Paduraru Silviu Marian, Craciun Alexandru Constantin și Alstani Victor Razvan.

O productie Full Boss și Well Done, videoclipul “E bine, bine” trece în revistă perioada de după 1989 când, chiar dacă întâmpinam dificulatăți, tot ce ne ramânea de făcut era să gândim pozitiv.

Pentru a ilustra această idee, J. Yolo întruchipează spumos câteva personaje cheie - un artist, un doctor, un căpitan din armată, un “domn senzual” care stă la plajă, un condamnat la închisoare și un cioban. Comicul de situație este unul savuros, făcând astfel ca mesajul melodiei să aibă un impact și mai puternic.

De când a lansat piesa “Te pup, pa, pa”, J. Yolo a colaborat cu Dj Sava, Chris Mayer și Nadir. Artistul lucrează în paralel și la alte compoziții noi,  ce vor avea un stil efervescent similar noului single “E bine, bine”.

Citește mai multe despre J. Yolo
Videoclipuri cu J. Yolo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE