Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Videoclip oficial: J. Yolo - E bine, bine

J. Yolo a lansat videoclipul noului single “E bine, bine”. Prin versurile piesei, ce fac apel la umor, artistul îndeamnă publicul să gândească pozitiv, indiferent de situație.

Imnul bunei dispoziții și al relaxării totale este aici. Motto-ul “Carpe diem”, despre care J. Yolo ne cânta în hitul “Te pup, pa, pa!”, este prezent și în noul single – “E bine, bine”, piesă compusă de J. Yolo, Marius Rozsdas, Paduraru Silviu Marian, Craciun Alexandru Constantin și Alstani Victor Razvan.

O productie Full Boss și Well Done, videoclipul “E bine, bine” trece în revistă perioada de după 1989 când, chiar dacă întâmpinam dificulatăți, tot ce ne ramânea de făcut era să gândim pozitiv.

Pentru a ilustra această idee, J. Yolo întruchipează spumos câteva personaje cheie - un artist, un doctor, un căpitan din armată, un “domn senzual” care stă la plajă, un condamnat la închisoare și un cioban. Comicul de situație este unul savuros, făcând astfel ca mesajul melodiei să aibă un impact și mai puternic.

De când a lansat piesa “Te pup, pa, pa”, J. Yolo a colaborat cu Dj Sava, Chris Mayer și Nadir. Artistul lucrează în paralel și la alte compoziții noi,  ce vor avea un stil efervescent similar noului single “E bine, bine”.

Citește mai multe despre J. Yolo
Videoclipuri cu J. Yolo
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE