Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Videoclip oficial: J Balvin, Willy William - Mi Gente featuring Beyonce

Beyonce a revenit cu o melodie nouă, prima după naşterea gemenilor din această vară. Este vorba despre o piesă binecunoscută, "Mi Gente" a Lui J. Balvin şi Willy William, dar reinterpretată de multi premiata artistă americană.

Există şi o motivaţie pozitivă pentru realizarea acestei piese şi anume că toate profiturile obţinute din ea vor fi donate către zonele afectate de uraganele recente. Beyonce a urmat o rută similară cu a lui Justin Bieber, care a realizat o versiune proprie pentru o altă melodie cu origini latino-americane, viralul hit "Despacito". În cazul lui "Mi Gente" primim şi un nou videoclip, cu coregrafii latino şi imagini filmate de către fani dansând pe piesa originală.

Single-ul devenise deja un hit uriaş şi a fost prima melodie în limba spaniolă care a ajuns pe locul întâi în topul Spotify Global 50. Acum popularitatea îi va urca pe noi culmi cu siguranţă, odată cu aportul lui "Queen Bey". Este una dintre puţinele dăţi când o auzim pe muziciană cântând în spaniolă şi nu se descurcă rău deloc. Povestea acestei melodii este interesantă, pentru că a debutat ca un remake pentru hitul DJ-ului francez Willy William.

Sosea în aprilie şi avea să depăşească chiar şi "Despacito" în topuri în luna august. J Balvin nu e deloc străin de colaborări de marcă, precum cea cu Justin Bieber şi Pharell Williams în ultimii ani. Propunerea unui featuring cu Beyonce a picat la fix pentru a readuce "Mi Gente" în topuri. Artista a declarat că pasiunea fetei sale de 5 ani, Blue pentru piesă a determinat-o să încerce acest remix.

Beyonce cântă în engleză şi spaniolă versuri proprii care sunt tributuri pentru cei din Houston afectaţi de uragan. La un moment dat intră şi fiica sa, Blue pe vers, pentru o creaţie cu adevărat inedită. Pentru a semnala susţinerea celor afectaţi de cutremurul de 7.1 grade din Mexic şi a celor din Puerto Rico loviţi de uragan idolul pop a inclus şi un vers dedicat lor.

Citește mai multe despre BeyonceJ Balvin
Videoclipuri cu BeyonceJ Balvin
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE