Urmărește-ne în Social Media

J. Balvin - Ten Cuidado (Pokémon 25 Version)

J. Balvin a lansat piesa "Ten Cuidado", extrasă de pe materialul "Pokémon 25: The Album". Melodia beneficiază de un videoclip în care apar personaje îndrăgite ca Pikachu, Hitmontop, Totodile, Loudred sau Charizard.

Videoclipul piesei este regizat de Colin Tilley și îl prezintă pe J. Balvin în pielea personajului Ash Ketchum. Acesta se trezește la ușă cu o minge Pokemon. Apoi, pe străzile din New York, Balvin/Ketchum se întâlnește cu o serie de prieteni: Pikachu, Hitmontop, Totodile, Loudred sau Charizard.

Melodia "Te Cuidado" a fost lansată în aceeași zi cu albumul "Pokémon 25: The Album", ce sărbătorește 25 de ani de la debutul desenelor animate. Pe lângă J. Balvin, pe noul proiect muzical se află Katy Perry, Jax Jones, Sinead Harnett, Mabel, Lil Yachty, Cyn, Vince Staples, Louane, Tierra Whack, Post Malone, Yaffle, Daichi Yamamoto, AAAMYYY și ZHU.

Pokemon este unul dintre cele mai de succes seriale pentru copii. A apărut prima dată în 1996 în Japonia, urmând să devină un succes global în materie de entertainment.

Comentarii