Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: J. Balvin - Reggaeton

După ce a adus materialul „Vibras” în atenția tuturor iubitorilor de muzică latino, J Balvin nu își oferă niciun moment de respiro și lansează, spre surprinderea tuturor, o nouă piesă, „Reggaeton”.

Noul material semnat J Balvin ni-l va prezenta pe superstar într-o ipostază inedită, care marchează întoarcerea sa la rădăcini și ne oferă o adevărată lecție despre veritabilul spirit al muzicii reggaeton.

J Balvin a lucrat cu producătorul Tainy, cu care colaborase și în trecut. În piesă, muzicianul vorbește despre titani ai stilulului reggaeton, precum Tego Calderón sau Daddy Yankee. Hitul lui Daddy Yankee, "Gasolina", a fost prima piesă din istoria genului muzical care a fost nominalizată la categoria "Record of the Year".

De curând, J Balvin a câștigat premiul pentru "Best Urban Album" la premiile Latin Grammy. Materialul discografic care i-a adus recunoașterea, "Vibras", este cel de al cincilea disc din cariera artistului Columbian. Single-ul "Mi Gente", extras de pe album, i-a adus succesul internațional. Ulterior, melodia a a mai avut și versiuni remixate împreună cu Beyonce, Steve Aoki, Alesso și alții.

J Balvin a dedicat premiul colegilor săi, care contribuie la valorificarea genului urban.

„Vreau să împart acest Grammy cu toți colegii mei, cu toți artiștii genului urban, oricărui reprezentant al acestui gen, care lupta din greu, în ciuda faptului că uneori discriminarea este o realitate. Aici vrem să arătăm că există oameni cu mult talent, cărora reggaetonul le-a salvat viață. Muzică reggaeton a motivat lumea să părăsească viață de stradă și să se concentreze pe alte idealuri, acelea la care merită cu adevărat să visezi. Haideți să nu ucidem visul viitorilor producători, scriitori și să prețuim nouă generație ce ne prinde din urmă, pentru că ea este viitorul muzicii.” - a declarat J Balvin.

Anul 2018 a fost un an încununat de succes pentru artistul originar din Medellin (Columbia) - Materialul „Vibras” a fost numit de o serie întreagă de publicații internaționale ca fiind cel mai bun album al acestui an, single-ul său, „No Es Justo” ocupă prima poziție în clasamentul Billboard ’s Latin Airplay, iar J Balvin va deveni imaginea campaniei Spring 2019 GUESS Vibras Campaign.

Citește mai multe despre J Balvin
Videoclipuri cu J Balvin
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE