Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Videoclip oficial: J Balvin - Bobo

J Balvin îmbracă rolul unui tocilar bogat în cel mai recent videoclip al său, pentru piesa „Bobo”. Clipul, regizat de Juan Pablo Valencia, a fost filmat în Mexic și poate fi urmărit în articolul de mai jos.

J Balvin revine cu un videoclip pentru cel mai recent single al său - „Bobo”. În clip, J Balvin se transformă într-un tocilar care nu își apreciază iubita. Videoclipul a fost regizat de Juan Pablo Valencia în Mexic, iar pe lângă imaginile cu artistul latino, au fost utilizate și cadre cu Muzeul Soumaya și cu statuia Îngerul Independenței.

Pentru această piesă, J Balvin a colaborat din nou cu producătorii Bull Nene, Sky și Mosty, cei care au stat și în spatele hitului "Ginza", lansat de artistul latino în 2015.

„Bobo este un cântec la fel de real ca și titlul său. Am ieșit din zona noastră de confort și ne-am asumat un risc pentru acest concept nou” a declarat J Balvin pentru Billboard.

Citește mai multe despre J Balvin
Videoclipuri cu J Balvin
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE