Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: J Balvin, Anitta & Jeon - "Machika"

J Balvin lansează „Machika”, o piesă plină energie, alături de cântăreața braziliană, Anitta, și de Jeon. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

„Machika” nu este un cuvânt în spaniolă, ci este preluat din limba papiamento, limba vorbită în Aruba, Bonaire și Curacao și face referire la ideea de amestecătură, de complexitate și diversitate a genurilor.

Cu câteva săptămâni înainte de lansarea track-ului „Machika”, J Balvin a postat câteva poze impresionante din timpul filmărilor videoclipului futurist, apropiat stilului „Mad Max”.

„Machika” vine în completarea succesului răsunător pe care cântărețul columbian l-a cunoscut prin intermediul piesei „Mi Gente”, lansat în colaborare cu Willy Wiliam și Beyonce. Ideea videoclipului este una mai mult decât originală. J Balvin a strâns laolaltă o comunitate de influenceri din întregul peisaj muzical, pe care a plasat-o undeva în munții orașului său natal, Medellin (cunoscut drept locul unde s-a născut cel mai mare infractor al lumii, Pablo Escobar). Videoclipul track-ului „Machika” are la baza ideea de supraviețuire a umanității într-un context post-apocaliptic, iar linia melodică este sinonimă unui cântec autentic de război.

MACHIKA 2 days en 2 días !!#machika #machika #machika @anitta @jeon_arvani

A post shared by J Balvin (@jbalvin) on

„Colaborarea cu Willy William și Beyonce m-a ajutat să îmi fac cunoscută muzica la nivel internațional, fără să mă îndepărtez de cultura mea, pe care o voi purta mereu în inima. Sunt foarte încântat de ideea că ‘Machika’ o să cunoască același succes, tocmai datorită faptului că am ales să colaborez cu o paleta largă de artiști din Brazilia, Caraibe și Europa. Sper că prin intermediul acestei colaborări, sunetul de reggaeton să fie adus în mediul muzical global”, a declarat J Balvin.

J Balvin a devenit cunoscut în spațiul european imediat după lansarea piesei-fenomen, „Tranquilla” (2012). Relația dintre cântărețul columbian și România este una aparte, având în vedere faptul că în anul 2014 acesta a colaborat cu Inna („Cola Song”) și cu Xonia pentru piesa „I Want Cha”.

Citește mai multe despre J Balvin
Videoclipuri cu J Balvin
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE