Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Ivana - Tomorrow

Ivana Farc, fostă concurentă la Vocea României, a lansat primul single, ”Tomorrow”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Elena Vasile și Eduard Santha și vine însoțită de un videoclip în regia lui Michael Mircea, cel care s-a ocupat și de clipul “Diggy Down” al Innei.

IVANA (pe numele complet Ivana Farc) a ajuns în atenția publicului odată cu participarea la Vocea României, în echipa lui Tudor Chirilă. Tânăra artistă, de doar 18 ani, a impresionat publicul și juriul prin vocea sa cameleonică și prezența scenică, rezultat al sesiunilor de dans alături de fratele ei, coregraful și dansatorul Mădălin Farc. La audițiile pe nevăzute a interpretat ”Raggamuffin” din repertoriul Selah Sue și a întors toate scaunele. Cei care vor să-și amintească momentul, îl pot urmări mai jos.

Talentul muzical al Ivanei a fost descoperit de profesorul de canto al fratelui ei, când aceasta avea doar 5 ani. Pasiunea pentru muzică a fost mereu în strânsă legătură și cu cea pentru dans. Astfel, Ivana a câștigat numeroase premii internaționale la concursuri de dans, participând la Eurovision Junior în Kiev și la Românii au Talent ca parte a unei trupe.

Își dorește să devină actriță pe viitor, iar genul ei preferat este musical-ul, deoarece îi îmbină toate pasiunile: actoria, muzica și dansul. Începând cu anul acesta, IVANA s-a mutat în București, la Colegiul Național “George Enescu”, unde își continuă studiile.

Single-ul ”Tomorrow” a fost compus de Ivana împreună cu Elena Vasile și Eduard Santha. Producția este semnată de Barac Sebastian, Marcel Botezan (“responsabili” pentru hiturile INNEI și Antoniei), Sergiu Musteață și David Ciente (unul dintre compozitorii și producătorii single-ului “Dale Papi” al lui Lariss).

“Sunt încântată, entuziasmată și mă bucur că am lansat primul meu single “Tomorrow” și că am fost implicată atât în scrierea piesei, cât și la ședințele de producție ale videoclipului. Este o experiență nouă pentru mine! Este foarte tare ce mi se întâmplă”, a declarat IVANA.

Videoclipul piesei “Tomorrow” a fost filmat în București, dar și la mare. Regizor și DOP este Michael Mircea (INNA – “Diggy Down”), iar invitat special este tânărul actor Rareș Andrici.

IVANA este artist Global Records, casa de discuri a INNEI, primul single fiind lansat în colaborare cu Roton.

Citește mai multe despre Ivana
Videoclipuri cu Ivana
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE