Urmărește-ne în Social Media

Iuliana Beregoi - Tată

Iuliana Beregoi a lansat "Tată", prima piesă compusă de ea. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Iuliana Beregoi ne spune că a crescut și nu mai crede în povești prin versurile noii sale piese - "Tată". Tânăra artistă vrea să-și ia viața în propriile mâini și să își urmeze calea. Noul single al Iulianei este lansat alături de un videoclip regizat Kaif Oz. Pe o ploaie torențială, cântăreața își pune pe tavă emoțiile și sentimentele.

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai iubite artiste din noua generație. Cu fani atât în România, cât și în Republica Moldova, artista a reușit să susțină show-uri sold-out în toată țara, inclusiv la Sala Palatului, a cărei capacitate a fost atinsă în 2 concerte consecutive. Cu peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube, Iuliana a reușit să depășească bariera online-ului și să ajungă în topurile radio cu piese precum "Cum sună liniștea" și "Ne iubim".

Pe lângă cariera muzicală, Iuliana este și actriță, vlogger și influencer. A jucat în serialul "Lara" și în filmul "Două inimi".

Comentarii