Urmărește-ne în Social Media

Iuliana Beregoi x Matteo - Ultimul dans

Iuliana Beregoi colaborează cu Matteo pentru a lansa "Ultimul dans", o piesă care îți amintește că vara nu se termină niciodată. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Ultimul dans" a fost compusă de Andreea Dragu, Eduard Furfurica, Matei Vasiliu și Dragos Vasilache și este însoțită de un videoclip cu Iuliana și Matteo în centrul atenției.

"Mă bucură mult colaborarea cu Iuliana, alături de care urmează să lansez un duet inedit, zic eu. Piesa ne oferă amândurora posibilitatea să ne exprimăm în stilurile proprii, să ne punem amprenta asupra acesteia. <<Ultimul dans>> este o piesă fresh, care va oferi ascultătorilor doar feel good vibes, ducându-i cu siguranță cu gândul la vară", a declarat Matteo.

Iuliana Beregoi a adăugat:

"Colaborarea cu Matteo a venit pe neașteptate și mă bucur tare mult. Mi-a plăcut de la prima ascultare piesa <<Ultimul dans>>. Cred că este una dintre piesele mele preferate lansate de până acum. Este o piesă de dragoste, care transmite un vibe bun, și cred că mulți dintre ascultători se vor regăsi în mesajul piesei."

Comentarii