Urmărește-ne în Social Media

Iuliana Beregoi - Gucci și Prada

Iuliana Beregoi revine cu un nou single în atenția Generației Z – "Gucci și Prada". Nu trebuie să ne lăsăm înșelați de titlul, piesa fiind despre a ne regăsi pe noi înșine, punând deoparte lucrurile materiale.

Iuliana prezintă un mesaj puternic colegilor ei de generație care se pot simți compleșiți de lucrurile pe care le au sau nu. Versurile și muzica au fost compuse de către Alexandra Ruge și Cătălin Dascălu, iar de producția piesei s-au ocupat Evangelos Siakas, Cătălin Dascălu și Alin Radu.

"Eu chiar cred că dincolo de branduri, bani și lucruri materiale, contează cel mai mult oamenii, iubirea, prietenia și încrederea. Suntem o generație frumoasă și trebuie să ne iubim așa cum suntem, să avem încrerere în noi și să luptăm pentru visurile noastre. Ăsta e mesajul pe care vreau să-l transmit prin piesa mea fanilor, dar și celor care mă descoperă acum", a declarat Iuliana.

"Gucci și Prada" este a treia co-producție Mixton Music și Global Records. Iuliana a mai lansat în același mod piesele "Cum sună liniștea" si "Ne iubim". "Cum sună liniștea" a strâns 18 milioane de vizulizări pe YouTube, iar "Ne iubim" 9 milioane de vizulizări. Ambele piese au urcat în TOP 10 Media Forrest.

Iuliana Beregoi este una din cele mai iubite artiste din spațiul românesc și moldovenesc, fiind primul adolescent care a vândut Sala Palatului de două ori la rând. Contul său de YouTube însumeză 250 de milioane de vizualizări datorită pieselor și vloggurilor sale. Iuliana este și protagonista serialului "Lara", primul serial românesc care poate fi urmărit pe Netflix.

Comentarii