Urmărește-ne în Social Media

Iuliana Beregoi X Cristian Porcari - Vecinii de bloc

Iuliana Beregoi și Cristian Porcari deschid sezonul verii cu o colaborare de senzație. "Vecinii de bloc" este lansată alături de un videoclip disponibil de vizionat în articol.

Co-producție Mixton Music, The One Records și HaHaHa Production, piesa "Vecinii de bloc" vorbește întocmai despre emoția unei povești de dragoste între vecinii care se văd doar la geam, vizavi unul de celălalt. O poveste extrem de autentică și validă în orice țară și-n orice cartier.

Melodia este extrasă de pe albumul "Pas cu pas", lansat recent de Iuliana Beregoi și care va putea fi ascultat de fani în premieră, LIVE, pe 8 iunie la Arenele Romane.

"Vecinii de bloc e o poveste adolescentină in care se poate regăsi oricine. Cu toții cred ca am avut un crush care locuia în apropiere și față de care nu ne-am arătat sentimentele. Eu ador piesa și clipul și sper să vă placă și vouă, tuturor. Vă iubesc", a declarat Iuliana Beregoi.

Supranumită idolul generației Z, Iuliana s-a remarcat prin vocea caldă, carisma și energia pozitivă cu care și-a câștigat milioane de fani în cei 8 ani de când și-a început cariera alături de casa ei de discuri, Mixton Music.

Cu piese în topurile de radio și în YouTube trending sau ca personaj principal în filme de cinema și Netflix, artista a avut o ascensiune constantă și organică ce se reflectă în concerte sold-out la Sala Palatului și Arenele Romane, dar și în milioanele de vizualizări în online.

Cea mai recentă întâlnire a lui Cristian Porcari cu publicul a avut loc în deschiderea concertului SMILEYVERSE al lui Smiley, la Arenele Romane pe data de 1 iunie.

După succesul cu "Pielea ta", care a atins aproape 9 milioane de vizualizări pe YouTube și extrem de multe streamuri pe Spotify, Cristian Porcari își continuă povestea de dragoste muzicală cu melodii recent lansate precum "Chef de ceartă" sau "Închide ușa", în colaborare cu Cleopatra Stratan. Tânărul își consolidează poziția de artist în toată regula, combinând muzica pe care o creează cu imaginea îndrăgită de fani pe rețelele sociale.

Comentarii