Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Videoclip oficial: Iuliana Beregoi - Cine sunt eu

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai iubite tinere artiste din România, a lansat o nouă piesă: „Cine sunt eu". Conține imagini din filmul "Lara", în care joacă rolul principal. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Produsă de Mixton Music, piesa se anunță a fi încă un hit al Generației Z, cu un mesaj puternic și emoționant.

Videoclipul melodiei conține imagini în premieră din filmul „Lara", care va fi lansat și vizionat odată cu show-ul ,,Lara și Crăciunul Jucăriilor", de la Sala Palatului, pe 30 noiembrie. Totodată, Iuliana își îndeamnă fanii care vor veni la spectacol să dăruiască hăinuțe și jucării, care vor ajunge de Crăciun la copiii mai puțin norocoși.

,,Piesa mea nouă este despre noi toți și sper ca toată generația Z să se regăsească în ea. Abia aștept să o cântăm împreună la Sala Palatului, pe 30 noiembrie!", spune Iuliana Beregoi.

Pe lângă spectacolul de pe 30 noiembrie de la Sala Palatului și filmul „Lara", Iuliana și echipa Mixton Music pregătesc multe alte surprize pentru fani, cum ar fi cel de-al doilea sezon al serialului online „Lara", în luna februarie 2019 și un turneu național „Lara" și Iuliana Beregoi, în luna aprilie 2019.

Primul concert al tinerei artiste a avut loc la Sala Palatului, în 2017 și a fost sold out. Iuliana Beregoi și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând peste 500,000 de abonați la canalul propriu de YouTube și având peste 30 de milioane de vizualizări la videoclipul primului single, "Vina mea".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Iuliana Beregoi
Videoclipuri cu Iuliana Beregoi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE