Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Iuliana Beregoi - Cine sunt eu

Iuliana Beregoi, una dintre cele mai iubite tinere artiste din România, a lansat o nouă piesă: „Cine sunt eu". Conține imagini din filmul "Lara", în care joacă rolul principal. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Produsă de Mixton Music, piesa se anunță a fi încă un hit al Generației Z, cu un mesaj puternic și emoționant.

Videoclipul melodiei conține imagini în premieră din filmul „Lara", care va fi lansat și vizionat odată cu show-ul ,,Lara și Crăciunul Jucăriilor", de la Sala Palatului, pe 30 noiembrie. Totodată, Iuliana își îndeamnă fanii care vor veni la spectacol să dăruiască hăinuțe și jucării, care vor ajunge de Crăciun la copiii mai puțin norocoși.

,,Piesa mea nouă este despre noi toți și sper ca toată generația Z să se regăsească în ea. Abia aștept să o cântăm împreună la Sala Palatului, pe 30 noiembrie!", spune Iuliana Beregoi.

Pe lângă spectacolul de pe 30 noiembrie de la Sala Palatului și filmul „Lara", Iuliana și echipa Mixton Music pregătesc multe alte surprize pentru fani, cum ar fi cel de-al doilea sezon al serialului online „Lara", în luna februarie 2019 și un turneu național „Lara" și Iuliana Beregoi, în luna aprilie 2019.

Primul concert al tinerei artiste a avut loc la Sala Palatului, în 2017 și a fost sold out. Iuliana Beregoi și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând peste 500,000 de abonați la canalul propriu de YouTube și având peste 30 de milioane de vizualizări la videoclipul primului single, "Vina mea".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Iuliana Beregoi
Videoclipuri cu Iuliana Beregoi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE