Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Iris - Poţi spune orice

Piesa "Poţi spune orice" marchează debutul noii formule a trupei. Clipul alb negru a fost realizat anul trecut de George Petroşel (Jurjak), în studiourile Stage Expert. Vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Videoclipul lansat inițial în 2017 a fost prezentat acum sub labelul MediaPro Music. Piesa porneşte cu un solo de tobe aprig şi cadre succedate rapid. Resimţim și influenţe power metal. Piesa a fost înregistrată cu două seturi de tobe, cu aportul lui Nelu şi Cristi Dumitrescu, tată şi fiu. Iris se află la un nou capitol al existenţei sale, marcat de noua sa componenţă.

Componenţa actuală îi are în prim plan pe membrii fondatori deja cunoscuţi, Nelu Dumitrescu (tobe), Nuţu Olteanu (chitară) şi Relu Martin (clape). Li se alătură Costi Sandu, în postura de solist, Alin Moise, la chitară şi George Costinescu la chitară bas. În plus Cristi Dumitrescu contribuie la secţiunea ritm cu tobe.

George Costinescu este textierul piesei "Poti Spune Orice" şi a explicat mesajul său:

"Poți spune orice" lasă la discreția ascultătorului posibilitatea de a interpreta, într-un sens sau altul, mesajul. Acesta poate fi o metaforă la adresa vieții moderne văzută ca un joc, un joc ce poate deveni periculos, ce-l poate trimite pe individ până pe marginea prăpastiei sau dincolo de ea;

Sau poate fi înțeles că pe un mesaj adresat omului obsedat, subjugat de putere, bani, politică, gaming etc. Sau poate fi un mesaj direct adresat celui ce s-a îndepărtat periculos de mult de realitatea vieții ... poți spune orice! Când jocu-ți alege soarta / Realitatea-i alta!

Iris a sărbătorit 40 de ani de activitate prin intermediul unui concert aniversar în octombrie anul trecut.

Citește mai multe despre Iris
Videoclipuri cu Iris
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE