Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Foreigner
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: IRIS - Manifest

După o pauză de peste cinci ani, Iris revine cu “Manifest”, o piesă cu un puternic mesaj social. Single-ul este produs de EpiQ, iar videoclipul, regizat de Alex Ceaușu, redă în imagini problemele actuale, atât din țară, cât și de peste hotare.

“Melodia pe care o lansăm astăzi este manifestul fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea, ne dorim mult ca mesajul ei să motiveze cât mai multe suflete, pentru că, așa cum și noi ne-am regăsit în povestea acestei piese, cu siguranță așa se vor regăsi milioane de români care sunt “în linia întâi” și care, în ciuda tuturor greutăților de tot felul, reușesc încă să vadă frumusețea vieții în lucrurile mărunte, de zi cu zi. «Manifest» înseamnă un melanj copleșitor de clasic și nou, un sound inedit pentru IRIS și o producție îndrăzneață, ce nu poartă «eticheta» copleșitoare a unui gen anume. «Manifest» este un cântec actual, cu versuri autentice, încărcate de înțelesuri și emoții. Când cei de la EpiQ Records (Alex Pelin si Adi Colceru) ni l-au arătat prima dată, am fost mișcați și ne-am identificat imediat cu mesajul său. Videoclipul este, de asemenea, o operă de artă a lui Alex Ceaușu, un mini film în adevăratul sens al cuvântului, cu o imagine extraordinară și personaje perfect conturate, care exprimă atât de multe emoții, într-un timp atât de scurt. «Manifest» ne-a făcut să privim cu respect la toate realizările trecutului, dar ne-a și dat, la timpul potrivit, impulsul de a păși cu încredere către viitor, eliberați de prejudecăți sau temeri”, declară Cristi Minculescu.

Istoria discografică a trupei Iris începe în 1984, odată cu lansarea primului album, ”Iris I”. Următorul album, ”Iris II”, este cunoscut în primul rând pentru “Strada ta”, una dintre cele mai de succes piese ale trupei. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 16 albume și o mulțime de piese lansate. De-a lungul timpului, Iris a colaborat cu artiști precum Puya, Uriah Heep și Felicia Filip.

Citește mai multe despre Iris
Videoclipuri cu Iris
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE