Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Mariza: "Concertele nu sunt ale mele, vin de la publicul meu" INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Videoclip oficial: IRIS - Manifest

După o pauză de peste cinci ani, Iris revine cu “Manifest”, o piesă cu un puternic mesaj social. Single-ul este produs de EpiQ, iar videoclipul, regizat de Alex Ceaușu, redă în imagini problemele actuale, atât din țară, cât și de peste hotare.

“Melodia pe care o lansăm astăzi este manifestul fiecăruia dintre noi. Tocmai de aceea, ne dorim mult ca mesajul ei să motiveze cât mai multe suflete, pentru că, așa cum și noi ne-am regăsit în povestea acestei piese, cu siguranță așa se vor regăsi milioane de români care sunt “în linia întâi” și care, în ciuda tuturor greutăților de tot felul, reușesc încă să vadă frumusețea vieții în lucrurile mărunte, de zi cu zi. «Manifest» înseamnă un melanj copleșitor de clasic și nou, un sound inedit pentru IRIS și o producție îndrăzneață, ce nu poartă «eticheta» copleșitoare a unui gen anume. «Manifest» este un cântec actual, cu versuri autentice, încărcate de înțelesuri și emoții. Când cei de la EpiQ Records (Alex Pelin si Adi Colceru) ni l-au arătat prima dată, am fost mișcați și ne-am identificat imediat cu mesajul său. Videoclipul este, de asemenea, o operă de artă a lui Alex Ceaușu, un mini film în adevăratul sens al cuvântului, cu o imagine extraordinară și personaje perfect conturate, care exprimă atât de multe emoții, într-un timp atât de scurt. «Manifest» ne-a făcut să privim cu respect la toate realizările trecutului, dar ne-a și dat, la timpul potrivit, impulsul de a păși cu încredere către viitor, eliberați de prejudecăți sau temeri”, declară Cristi Minculescu.

Istoria discografică a trupei Iris începe în 1984, odată cu lansarea primului album, ”Iris I”. Următorul album, ”Iris II”, este cunoscut în primul rând pentru “Strada ta”, una dintre cele mai de succes piese ale trupei. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 16 albume și o mulțime de piese lansate. De-a lungul timpului, Iris a colaborat cu artiști precum Puya, Uriah Heep și Felicia Filip.

Citește mai multe despre Iris
Videoclipuri cu Iris
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE