Urmărește-ne în Social Media

Irina Rimes - Visele

Artista din Republica Moldova, Irina Rimes, a lansat single-ul „Visele”, împreună cu un videoclip care dorește să exprime curajul de a lupta pentru ceea ce-ți dorești și că visele se îndeplinesc atunci când nu renunţi la ele.

Piesa "Visele" este compusă de Irina Rimes şi Andi Bănică, iar producţia muzicală este semnată de Seek Music - Zagga, Luk-Beats, cei care s-au ocupat și pentru producțiile „Pe Aripi de Vânt”- Delia, „Falava” – Andra, „Îngerii au demonii lor” – Dan Bitman, Raluka -„Ieri Erai”, Antonia – „Greşesc”, „Save Me” – Listen Bee, piesă ce a luat disc de platină în Suedia.

„După lungi aşteptări, visele se împlinesc. Am reuşit să scriu această piesă într-o seară de totală inspiraţie, împreună cu Andi Bănică şi Zagga (Alex Antonescu). A urmat clipul, regizat de Roman Burlaca, unul dintre cei mai talentaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată. La filmări, Roman mi-a spus: ”Fii cosmos!”. Şi eu am înţeles ce trebuie să fac. A sunat ciudat dar este cuvântul perfect pentru a descrie acest videoclip ca şi stare. Este un cosmos în care ea se visează cu el şi culorile încep să curgă din ei în momentul în care se ating. Este un film, un rod al imaginaţiei, mai mult o stare decât o poveste. Mulţumesc Quantum Music (echipa şi familia mea), şi Raluka (eroina mea).”, declară Irina Rimes

Irina Rimes a colaborat ca şi compozitor şi la single-ul Ralukai, „Ieri Erai”.

Comentarii