Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Irina Rimes - Sarea de pe rană

Irina Rimes încheie capitolul "Cosmos" cu piesa "Sarea de pe rană", în versurile căreia ni se vorbește despre o relație de iubire încheiată, dar de care artista nu se poate desprinde cu adevărat. Melodia este lansată împreună cu un videoclip filmat la mare.

"Cu "Sarea de pe rană" se încheie capitolul Cosmos ! A fost o călătorie frumoasă! Vă mulțumesc tuturor!", a transmis Irina Rimes fanilor ei.

Melodia este compusă și produsă de Andrei Bănică împreună cu Alexandru Cotoi, videoclipul purtând semnătura lui Florin Burlacu și a lui Ștefan Comănescu.

Așa cum amintea și Irina în mesajul transmis, "Sarea de pe rană" se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al artistei, "Cosmos", apărut în decembrie 2018. Discul este o colecție de 12 piese, lansate sub formatul unei cărți-album. În volumul ce acompaniază albumul se găsește un set de poezii scrise de Irina, dar și o serie de fotografii cu artista.

Anterior acestei piese, Irina Rimes a lansat videoclipurile "Băiatul meu frumos" și "3 Inimi", pentru o melodie înregistrată în colaborare cu Carla`s Dreams.

Evoluția Irinei Rimes

Irina Rimes a cucerit publicul cu single-ul "Visele", ce a ocupat prima poziție în topurile radio și TV din România. Ulterior, artista a compus și lansat două trilogii, "Iubiri secrete" și "Trilogia II".

În 2017, Irina a lansat primul ei album, "Despre el". Bazat pe poveștile și trăirile Irinei, materialul conține 10 piese, completate de un scurtmetraj video.

Anul 2018 a marcat debutul Irinei ca jurat la Vocea României, precum și lansarea celui de-al doilea album, "Cosmos".

În 2019, Irina Rimes a susținut un recital la Cerbul de Aur 2019, acest an marcând și cel de-al doilea sezon al Irinei în juriul de la Vocea României.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE