Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Irina Rimes - Octombrie Roşu

După un octombrie cu lansări melancolice, Irina Rimes întâmpină luna noiembrie cu "Octombrie Roşu". Melodia a primit un videoclip pe care îl puteţi urmări în articol.

Piesa este ceva total diferit faţă de ce se aude la radio în ultima vreme şi diferită şi faţă de creaţiile Irinei Rimes de până acum. Este o melodie liquid dubstep care aminteşte de remixurile lui Claire Maguire cu DJ Breakage. Regia acestui clip le aparţine lui Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan. Irina Rimes cântă într-o atmosferă bacoviană, plină de fum şi arbori la apusul existenţei lor.

Într-o haină de culoare roşu aprins Irina pluteşte în aer, dezvăluind o poveste tristă. Ciocnirea a două automobile a transformat-o pe protagonista acestui clip dintr-o Scufiţă Roşie la maturitate într-o fantomă prinsă într-o padure tomnatică. Maşinile spulberate ne spun o poveste violentă, de moarte şi transformare a creaturii vii în spectru.

Artista nu s-a ferit de teme triste sau inedite în piesele sale din ultima vreme. Luna trecută ascultam "Bolnavi Amândoi", single despre iubirea toxică, prin care ura şi iubirea se combină. Săptămâna trecută debuta un nou capitol al creaţiei "Despre El" prin piesa "Cosmos", care a primit un videoclip regizat de aceiaşi Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan.

"Octombrie Roşu" este a patra piesă din cadrul poveştii albumului şi filmului "Despre El". Irina Rimes a declarat că a compus această melodie când a simţit că s-a termiant un capitol important din viaţa sa. Este o metaforă cu privire la regretul asociat unei despărţiri. Noul LP include 10 piese, dintre care 6 au fost lansate până acum, iar celelalte 4 vor sosi ulterior.

Fanii artistei au putut-o vedea la Media Music Awards 2017, unde a interpretat piesa "Cupidon" cu Guess Who.

 

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE