Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Roger Hodgson
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Irina Rimes - Nu Știi Tu Să Fii Bărbat

Irina Rimes își pune încă o dată în versuri frământările interioare. Noul single al artistei se numește ”Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” și este o piesă de suflet, care se va regăsi pe cel de-al doilea album al Irinei, ”Cosmos”.

”“Nu Știi Tu Să Fii Bărbat” este o piesă veche, pe un subiect de mult uitat, o piesă pe care nu am avut curajul să o cânt până acum. Este o piesă despre un bărbat anume, și nu despre toți bărbații...” - Irina Rimes

Nu știi tu să fii bărbat” este o coproducție Quantum Music și Global Records, pentru care Irina Rimes a colaborat cu Costin Bodea și Alex Cotoi. Piesa urmează stilul inconfundabil al artistei, sensibil și încărcat de emoție.

Videoclipul piesei transmite un mesaj puternic, ascuns în spatele unui vizual impresionant. Seria de imagini simbolice începe cu Irina înfățișând-o pe faimoasa Mona Lisa și continuă cu un cadru spectaculos, produs în totalitate din efecte speciale ce au fost folosite pentru prima dată în producția unui videoclip românesc. Acesta a fost realizat de echipa NGM Creative, produs de Loops Production și regizat de Bogdan Păun.

Irina Rimes va lansa cel de-al doilea material discografic din carieră, ”Cosmos”, la începutul lunii decembrie, în cadrul unui eveniment aparte, la care își va spune povestea împletind muzica și poezia. Alături de ea se vor regăsi prietenii, familia, echipa sa, colegii din industrie și publicul care îi ascultă muzica. Artista a pregătit alături de echipa ei un nou concept de show, în semn de mulțumire pentru cei care se regăsesc în piesele scrise de ea.

Irina Rimes a cucerit publicul cu single-ul ”Visele”, ce a ocupat prima poziție în topurile radio și TV din România. Ulterior, artista a compus și lansat două trilogii, ”Iubiri secrete” și ”Trilogia II”.

În 2017, Irina a lansat primul ei album, ”Despre el”. Bazat pe poveștile și trăirile Irinei, materialul conține 10 piese, completate de un scurtmetraj video. Pe album s-au regăsit single-urile: ”Bandana” feat. KillaFonic, ”Bolnavi amândoi”, ”Cosmos”, ”Octombrie Roșu” și “Eroii pieselor noastre”. Toate acestea s-au clasat în topul căutărilor YouTube încă din ziua lansării, iar „Bolnavi amândoi” a ocupat mai multe săptămâni la rând prima poziție a topurilor radio și TV.

RECOMANDARE: Provocarea ”Am / N-am” cu antrenorii de la Vocea României 2018 - VIDEO

Antrenor la emisiunea Vocea României și artist complet, Irina a scris de-a lungul ultimilor ani versuri și muzică pentru artiști populari din România, precum: INNA (”Cum ar fi”), Raluka (”Ieri Erai”), Antonia (”Dor de tine”), Alina Eremia (”Poarta-mă”) sau Andra (”Sunt puternică”).

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE