Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Irina Rimes - Iubirea noastră mută

Irina Rimes a lansat videoclipul noului single ”Iubirea noastră mută”. Artista semnează atât compoziția, cât și versurile piesei.

Iubirea noastră mută” este prima piesă din trilogia ”Iubiri Secrete”, pe care Irina Rimes a pregătit-o pentru fanii săi, compunând și scriind versuri ”din inimă”.

”Muzica este despre emoție și sentimente. Săptămâna aceasta vă invit în universul meu printr-o trilogie muzicală unică, la care am scris și compus din inimă. (...) Eu mi-am pus sufletul pe hârtie. Ascultă trilogia mea care începe cu ”Iubirea noastră mută”. Lasă-l să știe”, a transmis artista publicului său.

Noul single a fost produs de Quantum Music & Global Records, mixul și masterul fiind semnat de Alex Cotoi. Videoclipul melodiei a fost regizat de Khaled Mokhtar.

Irina Rimes este originară din Republica Moldova, locul în care a și absolvit Facultatea de Muzică Ușoară și Jazz din cadrul Conservatorului. În 2012 a ajuns în finala talent show-ului "Fabrica de staruri", iar în mai 2016 a lansat hitul "Visele", care are în prezent peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube și este în top 10 difuzări radio și TV.

Recent, Irina Rimes a compus pentru Inna piesa ”Cum ar fi?”. Cele două lucrează la primul album cu piese în limba română al Innei.

“Când am compus piesa “Cum ar fi?”, m-am gândit direct la INNA ca fiind cea mai potrivită voce să o interpreteze. De altfel, pentru că această primă piesă a ieșit atât de bine și am colaborat frumos atunci când am compus-o, mă bucur să iau parte la crearea primului album INNA în limba română”, a declarat Irina Rimes.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE