Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: Irina Rimes - În Locul Meu

Irina Rimes continuă să ne surprindă plăcut cu single-uri care combină cele mai neaşteptate genuri muzicale. Noul release "În Locul Meu" începe ca o baladă acustică, trece prin pop melodramatic şi chiar prin EDM. Piesa primeşte un videoclip definit de ploaia torenţială, pe care vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului

"În Locul Meu" are muzica scrisă de Irina Rimes, Alexandru Cotoi şi Costin Bodea. Textul aparţine Irinei Rimes, iar de producţie s-au ocupat Costin Bodea şi Alexandru Cotoi. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Păun şi spune o poveste nocturnă de regret, gelozie şi amintiri. Cu toate amintirile încărcate în portbagajul unui Mercedes vechi, Irina este un spectru în ploaie, care îşi aminteşte de petreceri şi vremuri mai calde.

Pare să continue tematica videoclipului recent "Beau", în care toată lumea îşi îneacă amarul în licori şi nopţi nedormite, încercând să uite de suferinţă. De această dată povestea de iubire se desfăşoară între doi îndrăgostiţi ce sunt ancoraţi doar în amintirea protagonistei. "În Locul Meu" e genul de baladă pop care are ca mesaj clasica replică amară "sper că ai găsit ceva mai bun în locul meu".

Este replica pe care o dă persoana proaspăt despărţită şi care încearcă să se vindece de răni sufleteşti, dar nu poate. Privind cu atenţie clipul, pare că scenele urbane filmate se petrec atât în Bucureşti, cât şi în altă capitală europeană, precum Londra. Irina Rimes priveşte visătoare pe geamul maşinii, care trece prin tuneluri odată cu cele mai amare gânduri ale sale.

Artista în vârstă de 26 de ani a cântat în deschiderea concertului Caro Emerald de la Sala Palatului la începutul anului şi a pornit recent o nouă trilogie. "Beau" a fost prima piesă, iar "În Locul Meu" este a doua. Prima trilogie a Irinei a fost tripleta "Iubiri Secrete". Pentru a înţelege cheia şi mesajul acestui proiect nou, e nevoie să privim cu mare atenţie intro-ul şi outro-ul poveştii, dar şi cele 3 clipuri regizate de Bogdan Păun.

În încercarea de a înţelege peisajul acesta Irina recomandă să ne imaginăm 3 uşi albe şi să alegem una.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE