Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Irina Rimes - Haina Ta

Irina Rimes a lansat videoclipul noului single ”Haina Ta”. Melodia încheie trilogia ”Iubiri secrete”, începută cu piesa ”Iubirea noastră mută”.

“Trilogia a apărut odată cu anumite schimbări din viața mea. ”Iubiri Secrete” este o poveste secretă de dragoste în trei faze, o poveste pe care am visat-o și am întins-o pe hârtie, trecând fiecare cuvințel prin sufletul meu. Trilogia este povestea mea și este povestea întregului album pe care urmează să-l scot”, a declarat Irina Rimes.

Ultima piesă din trilogie, “Haina Ta”, poartă ascultătorul într-o lume în care timpul curge altfel, unde se crează o liniște confortabilă care transmite atât de multe. Iubita devine totuna cu el, dorintele ei sunt transfomate în mod constant sub privirea lui rece. Sfârșitul piesei arată că totul a fost doar în mintea ei, iar cei doi îndrăgostiți sunt metafora prezentului.

Pentru trilogia ”Iubiri Secrete”, Irina Rimes a lucrat cu Lu-K Beats, Alex Cotoi și Zagga, dar și întreaga echipă de la Quantum: Andi Bănică, Raluka, George și Sidonia Toader, alături de DJ Sava. Povestea, compusă din piesele ”Iubirea noastră mută”, ”Da' Ce Tu” și ”Haina ta”, este exprimată prin trei videoclipuri, regizate de Khaled Mokhtar.

Irina Rimes este originară din Republica Moldova, locul în care a și absolvit Facultatea de Muzică Ușoară și Jazz din cadrul Conservatorului. În 2012 a ajuns în finala talent show-ului "Fabrica de staruri", iar în mai 2016 a lansat hitul "Visele", care are în prezent peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube și este în top 10 difuzări radio și TV.

Recent, Irina Rimes a compus pentru Inna piesa ”Cum ar fi?”. Cele două lucrează la primul album cu piese în limba română al Innei.

“Când am compus piesa “Cum ar fi?”, m-am gândit direct la INNA ca fiind cea mai potrivită voce să o interpreteze. De altfel, pentru că această primă piesă a ieșit atât de bine și am colaborat frumos atunci când am compus-o, mă bucur să iau parte la crearea primului album INNA în limba română”, a declarat Irina Rimes.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE