Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Videoclip oficial: Irina Rimes feat. Killa Fonic - Bandana

Irina Rimes este una dintre cele mai autentice voci din România pentru că are curajul să își așterne poveștile pe hârtie, ca mai apoi să le transforme în cele mai frumoase melodii. "Bandana" este mult așteptata colaborare cu Killa Fonic. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

“Bandana” este şi prima piesă din filmul “Despre el”, un film compus din 5 piese nelansate de pe primul material discografic pe care Irina Rimes îl va lansa luna aceasta. Pentru lansarea albumului, Irina Rimes, împreună cu echipa ei, s-au gândit să aducă ceva nou. Aşadar înainte de concertul din 19 octombrie de la Hard Rock Café, artista va lansa filmul poveştii ei.

“Bandana” este o coproducţie Quantum Music şi Global Records, pentru care Irina Rimes a colaborat cu Killa Fonic, Costin Bodea şi Sergiu Musteaţa. Piesă urmează stilul sensibil şi încărcat de emoţie cu care artista ne-a obişnuit încă de la lansare.

“Am scris această piesă acum mult timp, este prima piesă din povestea pe care urmează să o lansez. "Bandana" este cea mai intimă piesă pe care am scris-o vreodată şi am avut mare curaj să o lansez. Este povestea mea dar şi a voastră, cei care au respirat dragoste până în adâncul plămânilor” a declarat Irina Rimes.

Videoclipul piesei “Bandana” a fost realizat de echipa NGM Creative şi regizat de Bogdan Păun, împreună cu directorul de producție Alex Mureşean. De partea de styling s-a ocupat Olivia Stoica, iar de machiaj și păr Alex Ifimov. Povestea a fost filmată timp de două săptămâni în Bulgaria şi în Bucureşti. Clipul piesei pune în valorare mesajul profund al piesei, scoţând în evidenţă povestea dură de dragoste a celor două personaje.

“Bandana” este prima piesă din filmul “Despre el” pentru care Irina Rimes a lucrat împreună cu echipa NGM Creative. Filmul este compus din cinci piese nelansate de pe albumul “Despre el”. În curând, artista ne va prezenţa povestea vieţii ei, sentimentele, emoţiile şi trăirile ei odată cu lansarea albumului “Despre el”.

Inițial, Irina Rimes a cucerit publicul cu piesa “Visele”, apoi cu trilogia muzicală “Iubiri Secrete”, ajungând să se reinventeze în “Ce s-a Întâmplat cu Noi”. De asemenea, aceasta a colaborat cu Vunk pentru melodia “Stai Lângă Mine”, iar cel mai recent single “My favourite man”, este o piesă în limba engleză. O voce de neuitat şi un artist complet, Irina Rimes scrie versuri, compune şi colaborează cu multe dintre artistele din România, printre care INNA, “Cum ar fi”; Raluka, “Ieri Erai”; Antonia,“Dor de ţine”; Alina Eremia, “Poartă-mă” sau Andra "Sunt puternică".

Irina Rimes lansează primul ei album solo. "Despre el" care conţine 10 piese, scrise de Irina şi inspirate din trăirile ei. Printre acestea se numără trilogia #IubiriSecrete, “Bolnavi amândoi”, “Bandana”, "Ce s-a întâmplat cu noi".

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE