BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Irina Rimes - My Favourite Man

Proaspăt co-premiată în Kazahstan pentru piesa "I loved you" realizată cu DJ Sava, Irina Rimes revine cu un nou videoclip, pentru melodia "My Favourite Man". Artista a scris versurile şi muzica acestei piese, iar regia clipului îi aparţine lui Bogdan Păun.

Bogdan Păun are la activ peste de 150 de videoclipuri realizate în colaborare cu cei mai faimoşi artişti autohtoni. A bifat colaborări cu Alexandra Stan, Dorian Popa, Lora, What's Up, Paraziţii sau Corina. "My Favourite Man" debutează cu beat-uri văratice, potrivite acum în prag de toamnă. Clipul o surprinde pe artistă într-un peisaj tropical, dar unul fantezist, cu multe nuanţe de mov şi roşu.

Printre palmieri şi vegetaţie luxuriantă protagonista clipului pare a îşi căuta sinele. Negativul este unul care combină influenţele asiatice cu cele din Orientul Mijlociu, ducându-ne printre gheişe, dar şi printre dune de nisip. Artista schimbă o varietate de ţinute, de la unele simpatice, precum acea rochie cu capete de schelet şi fundiţă, la o salopetă trendy şi haine haute couture.

Clipul abundă de filtre negative, culori inversate şi psihedelice. Irina Rimes cântă despre dorul de persoana dragă, pe care ar dori să o revadă. Unghiurile de filmare dinspre final amintesc de privirea printr-un caleidoscop şi întăresc imaginea de reverie a acestei creaţii video. Cu doar o săptămână în urmă Irina Rimes şi Vunk lansau piesa în colaborare "Stai lângă mine", cu un videoclip regizat de Cornel Ilie.

Dueturile artistei nu au lipsit din această vară, precum cel foarte apreciat şi romantic cu Killa Fonic, "Piesa Noastră". Artista a declarat într-un interviu la începutul acestui an că lucrează la un album propriu, dar a discutat şi despre colaborarea cu Inna la albumul său cu piese în limba romană. Am aflat detalii şi despre lucrul cu Antonia la piesa "Dor de Tine".

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE