Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Irina Rimes - Cel Mai Bun Prieten

Irina Rimes, cel mai nou jurat al emisiunii "Vocea României" a lansat un nou single, "Cel Mai Bun Prieten". Piesa primeşte un videoclip care explică poveştile din precedentele release-uri video ale artistei. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

Poate că mulţi ar crede că "Cel Mai Bun Prieten" este un animal de companie, un prieten din copilărie sau poate chiar un prieten imaginar. Fals. Irina cântă despre singurătate, când cel mai bun prieten al tău eşti chiar tu. Această piesă a fost cântată în premieră de Irina Rimes la Radio ZU în luna aprilie, pe când single-ul nu era lansat încă.

Putem considera "Cel Mai Bun Prieten" finalul Trilogiei II a artistei. Totul a început cu "Beau" în aprilie, atunci când Irina cânta despre suferinţă şi înecarea sa în alcool. Depresia şi singurătatea se iveau în versuri încă de atunci. Stresul post traumatic şi dramele dominau vizualul, iar podeaua une încăperi părăsite se transforma în domino.

Trilogia a continuat cu o piesă pe bază de chitară acustică şi EDM, "În Locul Meu". În clipul său ploua, sticlele erau sparte pe podea, iar protagonista era în pat lângă iubitul sau cel roşcat cu plete. Partea a treia începe la fel ca şi ultima, cu Irina în faţa oglinzii, privindu-se. Acelaşi personaj masculin roşcat apare şi în acest release.

De această dată totul s-a terminat, iubirea s-a transformat în frustrare, iar povestea este una post-faptică. Momentele romantice sunt înlocuite de singurătatea unei camere goale în care tânăra "se are doar pe sine". Finalul videoclipului include secvenţe din toate celelalte clipuri ale trilogiei, care leagă totul într-un scurt metraj trist şi dramatic.

Regia acestor clipuri îi aparţine lui Bogdan Păun, iar Irina este primul artist din România care a lansat o trilogie muzicală, urmată acum de încă o serie de 3 piese plus videoclipuri (Trilogia II). Tânăra de 26 de ani a cântat în luna martie în deschiderea concertului Caro Emerald şi se pregăteşte să îşi ia în primire scaunul de jurat la "Vocea României", sezonul 8. Irina este şi primul antrenor confirmat pentru noul sezon.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE