Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Irina Rimes - Bolnavi amândoi

În noua ei piesă, "Bolnavi amândoi", Irina Rimes prezintă o iubire toxică, un adevărat amalgam de sentimente. Este însoțită de un videoclip care te face să simți fiecare emoție; iubire și ură, împreună și totuși separați, "Bolnavi amândoi" îți pătrunde în inimă și îți răscolește fiecare colț al sufletului. Melodia face parte de pe albumul "Despre el", care este deja disponibil în format digital şi urmează să fie lansat în format fizic în luna noiembrie.

Albumul “Despre el”, reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele şi emoţiile Irinei, conţine zece piese, dintre care doar şase lansate, urmând ca pe celelalte patru să le lanseze în curând. Pentru acestea, Irina Rimes a colaborat cu Andi Bănică, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga şi Cătălin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteaţă.

 

“Despre el”, o coproducţie Quantum Music şi Global Records, a fost lansat în Bucureşti printr-un concert-interviu şi i-a adus în acelaşi loc pe apropiaţii Irinei: familia ei, dar și oamenii cu care a colaborat din industria muzicală, printre care artişti precum: Raluka, INNA, Alina Eremia, The Motans, ADDA, Nicoleta Nuca, AMI, Ana Baniciu sau Andi Bănică.

Prima parte a poveştii “Despre el”, o colaborare cu Killa Fonic, se numeşte “Bandana” şi a fost lansată săptămâna trecută.

“Este povestea mea dar şi a voastră, cei care au respirat dragoste până în adâncul plămânilor. Sunt fericită că am ajuns în acest punct al cariereri şi le sunt recunoscătoare celor care mi-au fost alături. Visul meu este să fac muzică pentru cei care o ascultă cu sufletul.”, a spus Irina Rimes.

Cu doar o zi înainte de lansarea primului album din cariera sa, “Despre el” artista a dezvăluit filmul albumului în cadrul unui eveniment.

Astfel, cinci piese de pe album se conturează într-o poveste emoţionantă. Filmul albumului a fost regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan după un concept pentru care au lucrat împreună cu Irina Rimes şi cu Alex Ifimov. De ţinutele Irinei s-a ocupat Olivia Stoica, iar de styling Alex Ifimov. În rolul principal masculin a fost modelul Ivan Claudiu Victor.

Irina Rimes, este în turneul de promovare a noului album în țară, după cum urmează:

28 oct - Fratelli Iași
9 nov - NOA Cluj
11 nov - Hush Pitești
16 nov - Times Brașov
24 nov - Tequila Piatra-Neamț
25 nov - Grand Irish Botoșani
9 dec - Liquid Sibiu
10 dec - Craiova

Inițial, Irina Rimes a cucerit publicul cu piesa “Visele”, apoi cu trilogia muzicală “Iubiri Secrete”, ajungând să se reinventeze în “Ce s-a Întâmplat cu Noi”. De asemenea, aceasta a colaborat cu Vunk pentru melodia “Stai Lângă Mine”, iar cel mai recent single “My favourite man”, este o piesă în limba engleză.

O voce de neuitat şi un artist complet, Irina Rimes scrie versuri, compune şi colaborează cu multe dintre artistele din România, printre care INNA - “Cum ar fi”, Raluka - “Ieri Erai”, Antonia - “Dor de ţine”, Alina Eremia - “Poartă-mă” sau Andra - "Sunt puternică".

Artista s-a remarcat şi pe plan internaţional, semnând un contract cu Universal Music Franţa în urma căruia a lansat piesa “Vivons les”, varianta în franceză a single-ului “Visele”. De curând, Irina Rimes a fost premiată în Kazahstan, la festivalul „Astana Dausy Music Awards” alături de Dj Sava pentru piesa “I Loved You”, una dintre cele mai difuzate pe radiourile de acolo.

Citește mai multe despre Irina Rimes
Videoclipuri cu Irina Rimes
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE