Urmărește-ne în Social Media

IRAIDA - Supernova

IRAIDA începe anul 2022 cu single-ul "Supernova", o poveste de dragoste pusă într-o paralelă cu universul. Melodia este perfectă pentru serile de club.

"Supernova – fenomenul când iubirea apare de nicăieri atunci când te aștepți mai puțin, îți dă lumea peste cap și îți dai seama că nu va fi una efemeră. Dragostea la prima vedere urmată de atracție, pare un lucru firesc pentru amândoi, dar uneori este atât de puternică încât vine cu ideea că este o iubire necondiționată, chiar dacă nu a atins toate treptele de evoluție create de societate. Este atunci când două suflete pereche se întâlnesc neașteptat. Piesa "Supernova" a venit foarte natural într-o sesiune pe care am avut-o cu Achi și Alex Parker într-o tabără de muzică de la Global Records, și am simțit din prima clipă că îmi aparține", a declarat IRAIDA despre piesă.

IRAIDA este compozitoare și cântăreață. La momentul actual are un portofoliu frumos de artiști pentru care a compus precum INNA, SICKOTOY, Alexandra Stan, NOSFE, Karmen, Lariss, Ruby, Iuliana Beregoi, Andia și mulți alții. Înfășurată de o personalitate puternică mereu obține ce își propune. Ultimele ei lansări constau într-o colaborare cu Manuel Riva pentru piesa "Modern Love" și piesa "Hexes & Exes" din cadrul The Session. În spate mai există lansări solo cu videoclip precum "Labirint", "Lava", "Higher", "Designed" și multe altele.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED