Urmărește-ne în Social Media

IRAIDA - NTM (Nu te mint)

IRAIDA a lansat prima piesă solo în limba română: "NTM (Nu te mint)", ce vorbește despre curajul de a spune nu în relații. Te invităm să urmărești videoclipul muzical.

Piesa a fost scrisă de IRAIDA, iar producția a fost realizată de ACHI. Strălucitoare, misterioasă, așa o înfățișează videoclipul piesei pe IRAIDA, material realizat de Denis Rusanoski.

"<<NTM (Nu te mint)>> este o piesă care vorbește despre durerea pe care o simți într-o relație toxică, unde orice sentiment îți este invalidat. Cei care au trecut prin astfel de relații știu cât de greu este să poți exprima ceea ce simți într-un dialog cu cel iubit, nu într-un monolog.

De cele mai multe ori, totul începe ca fiind perfect, pentru ca ulterior să descoperi că ai fost lovebombed și lucrurile sunt departe de a fi reale. În astfel de momente, trebuie să-ți aduni forțele și să reușești să te pui pe primul loc. Să pui lucrurile în balanță și să alegi cu mintea, nu cu inima, chiar dacă este cumplit de greu", a declarat IRAIDA.

IRAIDA este cântăreață și compozitoare. A scris cântece pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Roxen, Karmen, Olivia Addams, Gromee, Antonia și mulți alții. Colaborarea cu Manuel Riva, "Modern Love", a urcat rapid în topul clasamentelor, ajungând pe locul 1 în Top 200 Shazam în Bulgaria și România, plus multe alte clasamente din diferite țări. Anul acesta a avut ocazia să colaboreze cu DJ-ul polonez Gromee, alături de care a lansat piesa "Don't Stop The Party".

Ultima sa lansare a fost cea care a propulsat-o în topuri, alături de Puya, pentru piesa "Opriți planeta". Melodia s-a clasat mai multe săptămâni la rând în Top 10 Media Forest, ajungând până pe locul 1.

Comentarii