Urmărește-ne în Social Media

IOVA - LA RI DA (live session)

După piese ca "Monster" feat UNDREAM și "Down on my knees" feat Paul Damixie, care au urcat rapid în topurile internaționale și au făcut senzație, IOVA lansează un nou single - "LA RI DA", parte a proiectului său BI-POLAR.

Piesa este o producție marca HaHaHa Production, scrisă de Dorian Micu, producția este asigurată de Vladimir Coman Popescu, iar liniile sunt făcute de Miruna Iova, Smiley și Dorian Micu.

"<<LA RI DA>> este o piesă manifest care expune realitatea și adevărul din viața multor persoane. O piesă puternică, dedicată tuturor oamenilor care trec prin momente dificile, cum ar fi anxietatea, depresia sau se confruntă cu barierele societății în ceea ce privește orientarea sexuală. Deseori, frica pune stăpânire pe gândurile și acțiunile noastre, dar important este să știm că nu suntem singuri și că puterea este în noi. Sper ca mesajul piesei să ajungă la toate persoanele care au nevoie să audă - Nu sunteți singuri!", a declarat IOVA.

IOVA este artista gen Z, una dintre cele mai fresh și speciale voci, care se află pe un mare val de succes, mai ales pe plan internațional. Aceasta a țintit sus și și-a început debutul muzical cu piese care au ajuns direct în topurile naționale și internaționale: "Be like water" și "Down on my knees" feat Paul Damixie, sub îndrumarea echipei HaHaHa Production.

Comentarii