Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Videoclip oficial: IOVA - Four Letters

IOVA, artista nonconformistă electro-pop, a lansat un nou single. "Four Letters" beneficiază de un videoclip pe care te invităm să îl urmărești în articol.

"Four Letters" este compusă de IOVA, Florin Boka și Vladimir Coman-Popescu și vorbește despre o relație complicată, ce ia forma unui roller coaster emoțional, în care cei doi parteneri nu mai știu ce se întâmplă și ce simt de fapt. Se iubesc? Se urăsc? Vor intimitate sau răceala despărțirii?

IOVA a început să facă muzică de la 11 ani, de când a luat primele lecții de pian și chitară. Doi ani mai târziu, a pus bazele primei trupe rock, și a început să scrie și să compună. Primul succes al artistei s-a datorează serialului LaLa Band. Pasiunea pentru muzică a făcut-o să rupă barierele industriei muzicale românești și în 2018 IOVA a devenit parte a echipei HaHaHa Production, lansând primul single "Be Like Water".

IOVA este o artistă ce exprimă subtil, dar încrezător experiențele sale de viață:

"Modul în care creez este unic datorită faptului cum percep și aud muzica în capul meu. Felul în care o înțelege creierul meu și cum o simte inima mea. De aici, totul vine natural: versurile, povestea, starea."

Citește mai multe despre IOVA
Videoclipuri cu IOVA
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE