Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: IOVA - Be Like Water

A ajuns unul dintre artiștii lui Smiley după ce a trimis un demo cu muzica ei. Ea este IOVA și lansează primul ei single, "Be Like Water".

A trimis un demo cu muzica ei și l-a convins pe Smiley. Așa a început parcursul muzical al artistei. IOVA lansează prima piesă, "Be like Water", o piesă electro pop, care promite să intre în playlist-urile de gen Spotify.

“<Be like water> este despre libertate, despre capacitatea noastră de a face ceea ce ne dorim, atunci când ne dorim. Este despre puterea de a ne împinge limitele, de a accepta viața așa cum e. Noi suntem 70% apă, suntem influențați de soare și luna, putem fi calzi sau reci, cu infinite nuanțe”, sintetizează artista mesajul piesei.

În cel de-al zecelea an aniversar al HaHaHa Production, Smiley lansează anul acesta un nou artist din portofoliul casei de producție, după Seredinschi, Kalle și Katia.

“IOVA este un artist complex, e un om preocupat permanent de procesul de creație. Când a venit la HaHaHa Production avea deja un portofoliu de piese scrise și compuse de ea. E un alt gen muzical, dar cred că are multe de oferit că artist”, mărturisește Smiley.

IOVA a început să facă muzică de la 11 ani, de când a luat primele lecții de pian și chitară. Doi ani mai târziu, a pus bazele primei trupe rock, și a început să scrie și să compună. Odată intrată în lumea televiziunii, cu trupa de adolescenți, LaLa Band, IOVA s-a hotărât să se mute la București și să-și continue visul, acela de a face muzică.

"Be Like Water" este co-producție HaHaHa Production și Cat Music, muzica este semnată de Vladimir Coman Popescu și Lucian Nagy, iar versurile de Ioana Sihota și Vladimir Coman Popescu.

Citește mai multe despre IOVA
Videoclipuri cu IOVA
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE