Urmărește-ne în Social Media

Ioana Ignat - Tăcerea

După ce a lansat single-ul "Am vrut sa te sun", Ioana Ignat revine cu o piesă care ar putea fi o completare firească, denumită "Tăcerea". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Melodia "Tăcerea" este compusă de Ioana Ignat și va fi inclusă pe primul material discografic al artistei, care va fi lansat în curând. În videoclipul melodiei, Ioana Ignat interpretează un personaj feminin implicat într-o relație în care cuvintele și comunicarea lipsesc cu desăvârșire. Alături de Ioana, în clip apare actorul Adrian Nartea, jucând rolul unui partener silențios. Interacțiunea dintre cele două personaje este doar la nivel nonverbal, iar finalul videoclipului îi aduce într-o postură inedită.

Recent, Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating pentru un moment emoționant pe scena festivalului la care a fost prezent artistul irlandez. A fost pentru prima dată în cei 20 de ani de când a fost lansat hitul "If Tomorrow Never Comes" când Ronan l-a cântat în duet, iar Ioana este vocea care a completat această premieră.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Debutul Ioanei înseamnă hitul "Doar pe a ta", piesa anului 2017, care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale. Tot în 2017, Ioana compune și lansează "Nu mă uita", ce atinge 96 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 58 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesă "În palmă ta".

Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele "Tu nu meriți", "Azi", "O lume întreagă", "Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus) și "Sensibil (Nu am somn)".  În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunț" și a colaborat pentru a treia oară cu Edward Sanda pentru single-ul "Dacă tu nu ai fi". În 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia "Am ales cu sufletul".

Comentarii