Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ioana Ignat - Mă Dezîndrăgostesc

Ioana Ignat, finalista lui Marius Moga în ultimul sezon al concursului ”Vocea României”, a lansat videoclipul single-ului de debut ”Mă Dezîndrăgostesc”. Melodia este compusă de Theea Miculescu și produsă de Alexandru Antonescu (Zagga) și Cătălin Tamazlicaru.
Urmărește-ne pe

"Piesa "Mă Dezîndrăgostesc" este pentru mine o declarație despre a avea puterea să renunțăm la lucrurile care ne trag înapoi, să dăm restart și să construim din nou. Nu doar în dragoste, ci și în carieră, relații, prieteni, familie, sau orice lucru unde avem nevoie de un nou început. Piesa mi-a plăcut enorm din primul moment în care am auzit-o. Vreau să mulțumesc managerului meu, casei de discuri și oamenilor care au făcut posibil acest proiect", a declarat Ioana Ignat.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al 6-lea sezon Vocea României. Tânăra artistă, în vârstă de doar 18 ani, a învățat să cânte la chitară de pe internet. A urmat apoi cursuri de bas și contrabas. Cochetează în paralel cu modelling-ul.

După încheierea concursului Vocea României, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând atfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

Ioana Ignat va concerta pe 28 ianuarie la Beraria H, alături de ceilalți 3 finaliști ai celui mai recent sezon Vocea României: Alex Muşat, Robert Botezan și câștigătoarea ediției, Teodora Buciu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ioana Ignat
Videoclipuri cu Ioana Ignat
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE