Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Ioana Ignat - Mă Dezîndrăgostesc

Ioana Ignat, finalista lui Marius Moga în ultimul sezon al concursului ”Vocea României”, a lansat videoclipul single-ului de debut ”Mă Dezîndrăgostesc”. Melodia este compusă de Theea Miculescu și produsă de Alexandru Antonescu (Zagga) și Cătălin Tamazlicaru.

"Piesa "Mă Dezîndrăgostesc" este pentru mine o declarație despre a avea puterea să renunțăm la lucrurile care ne trag înapoi, să dăm restart și să construim din nou. Nu doar în dragoste, ci și în carieră, relații, prieteni, familie, sau orice lucru unde avem nevoie de un nou început. Piesa mi-a plăcut enorm din primul moment în care am auzit-o. Vreau să mulțumesc managerului meu, casei de discuri și oamenilor care au făcut posibil acest proiect", a declarat Ioana Ignat.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al 6-lea sezon Vocea României. Tânăra artistă, în vârstă de doar 18 ani, a învățat să cânte la chitară de pe internet. A urmat apoi cursuri de bas și contrabas. Cochetează în paralel cu modelling-ul.

După încheierea concursului Vocea României, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând atfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

Ioana Ignat va concerta pe 28 ianuarie la Beraria H, alături de ceilalți 3 finaliști ai celui mai recent sezon Vocea României: Alex Muşat, Robert Botezan și câștigătoarea ediției, Teodora Buciu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ioana Ignat
Videoclipuri cu Ioana Ignat
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE