Urmărește-ne în Social Media

Ioana Ignat & Edward Sanda - Dacă tu nu ai fi

Ioana Ignat și Edward Sanda colaborează din nou și le aduc fanilor "Dacă tu nu ai fi", o frumoasă piesă de dragoste. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

După "Doar pe a ta" și "În palma ta", Ioana Ignat și Edward Sanda își unesc din nou vocile pentru piesa "Dacă tu nu ai fi". Melodia este compusă de cei doi artiști și vorbește despre dragostea ideală, acea jumătate perfectă pe care cu toții o căutăm.

Noua piesă este acompaniată de un videoclip regizat de Kobzzon, în care îi vedem pe cei doi muzicieni plimbându-se printre tablouri și sculpturi.

În anul 2017, Ioana Ignat a lansat piesa "Doar pe a ta", ce s-a clasat rapid pe primele locuri în topurile radio și a ajuns la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana a compus și lansat "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 88 milioane vizualizări pe YouTube.

Un alt hit a fost "În palma ta", cu peste 52 milioane vizualizări pe YouTube. Anul 2020 a adus-o pe Ioana Ignat din nou pe primele poziții pe YouTube cu piesele "Tu nu meriți""Azi""O lume întreagă""Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus), "Sensibil (Nu am somn)" sau "Vina dragostei". Printre cele mai recente piese lansate de artistă se numără "Îți place și ție" (ft. Maia Mălăncuș) și "Ultimul anunț" (ft. Vunk).

Edward Sanda a debutat cu piesa și clipul "Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese de succes precum "Haine scumpe""Nicio zi fără tine""În palma ta" (alături de Ioana Ignat), "Vintage" (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ioana Ignat a lansat piesa "Se deschide Cerul" - AUDIO

Ioana Ignat le-a pregătit fanilor un cadou de Crăciun și lansează piesa dedicată perioadei de sărbători, intitulată "Se Deschide Cerul". Acest colind vine însoțit și de un vizual. Materialul este disponibil în articol.

Publicat

pe

Artwork Ioana Ignat - Se deschide Cerul
Artwork Ioana Ignat - Se deschide Cerul │ FOTO: YouTube

Piesa a fost scrisă și compusă de Alina Manolache, iar de producția acesteia s-au ocupat Vlad Măzărel și Dan Healy, în studiourile GreenEye Music. "Se deschide Cerul" începe cu note îmbietoare de pian si vioară, cărora li se alătură vocea inconfundabilă a Ioanei. Piesa vine în întâmpinarea celei mai așteptate sărbători a anului, nașterea lui Iisus, iar linia melodică și interpretarea deosebită a Ioanei reușesc să ne teleporteze pe un tărâm magic.

Ioana Ignat este unul dintre exemplele de succes din industria muzicală din România - un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesă "Doar pe a ta", piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 63 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 90 milioane vizualizări pe YouTube.

Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele "Tu nu meriți", "Azi", "O lume întreagă", "Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus) și "Sensibil" (Nu am somn). Piesa "Inima Naivă", lansată alături de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4 milioane vizualizări. În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunț" și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul "Dacă tu nu ai fi".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5