Urmărește-ne în Social Media

Ioana Ignat - Colindăm, colindăm iarna

Ioana Ignat a lansat propria versiune a cunoscutului colind. Noua variantă beneficiază de un material vizual, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Colindăm, colindăm iarna" se găsește pe noul album al artistei, lansat alături de surorile sale, Maria Magdalena și Mădălina. Talentatele surori ne aduc spiritul Crăciunului cu interpretări pline de emoție, care, cu siguranță, vor fi coloana sonora a acestor sărbători. De asemenea, Ioana, Mădălina și Maria Magdalena Ignat au mai lansat în urmă cu doi ani colindele "Din cer senin" și "În căsuța cea săracă", pe care cele trei le cântau alături de familie, în copilărie.

"Colindăm, colindăm iarna" este însoțit de un clip regizat de Emil Kasa, ce o prezintă pe Ioana interpretând melodia, într-o atmosferă caldă și liniștită. Vocea cântăreței este acompaniată de o orgă, simplitatea momentului evidențiind frumusețea colindului.

Ioana Ignat provine dintr-o familie foarte talentată. Drept dovada sunt și surorile sale, Mădălina și Maria Magdalena, care au debutat și ele în muzica românească. În anul 2017, Ioana Ignat a lansat piesa "Doar pe a ta", ce s-a clasat rapid pe primele locuri în topurile radio și a ajuns la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana a compus și lansat "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 80 milioane vizualizări pe YouTube.

Un alt hit a fost "În palma ta", cu peste 45 milioane vizualizări pe YouTube. Anul 2020 a adus-o pe Ioana Ignat din nou pe primele poziții pe YouTube cu piesele "Tu nu meriți", "Azi", "O lume întreagă", "Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus), "Sensibil (Nu am somn)", precum și cel mai recent single alături de Pavel Stratan, "Vina dragostei".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Vunk și Ioana Ignat lansează "Ultimul anunț"

"Ultimul anunț" al acestei primăveri vine de la trupa Vunk și Ioana Ignat, care au înregistrat prima lor colaborare. Noua piesă beneficiază și de un videoclip, în care Cornel Ilie are o apariție "spectaculoasă".

Publicat

pe

Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț”
Vunk și Ioana Ignat la filmările clipului ”Ultimul anunț” │ FOTO: VUNK

Vunk a pregătit o surpriză pentru public. Formația va lansa în curând o nouă piesă, intitulată "Ultimul anunț", și înregistrată în colaborare cu Ioana Ignat. Fanii au putut asculta această nouă melodie în cadrul concertului acustic "Numai la doi", de pe 28 februarie, versiunea de studio urmând să fie lansată odată cu videoclipul.

Cornel Ilie: "Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip"

"Pe 1 aprilie s-au făcut 6 luni de când am lansat "Vino, du-te". A fost atât de copleșitor ce reacții a avut, e o piesă care încă se difuzează. A fost pentru nu știu câte săptămâni în topul Media Forest, care e un monitor oficial, dar de fapt nu partea asta tehnică ne interesează, ci faptul că a emoționat foarte mulți oameni, foarte mulți oameni s-au regăsit în cântecul ăsta. (...)

Repet, sunt 6 luni de când am lansat această piesă, și ea încă se difuzează, dar a venit momentul să lansăm o nouă piesă și un nou videoclip. Piesa la care facem clip se numește "Ultimul anunț". Am cântat-o în concertul de pe 28 februarie, de data asta o să ascultați varianta de studio, care este foarte surprinzătoare. (...) Va fi o schimbare spectaculoasă pentru mine în acest clip, încă caut cu ce să mă îmbrac. (...) Foarte curând o să lansăm piesa, foarte curând o să lansăm și clipul", a spus Cornel Ilie într-un video promoțional publicat pe pagina de Facebook a formației.

Videoclipul piesei "Ultimul anunț" a fost filmat pe 5 aprilie. Mai jos puteți vedea la ce schimbarea spectaculoasă făcea referire Cornel Ilie.

FOTO: Cornel Ilie la filmarea clipului "Ultimul anunț"

De peste 20 de ani, VUNK este trupa inovației în pop rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum "Pleacă", "Vreau o țară ca afară", "Așa și" sau "Numai la doi" au ocupat primul loc în topurile muzicale de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

Ioana Ignat are în palmares hituri ca "Doar pe a ta", alături de Edward Sanda, "Ma dezîndrăgostesc" sau "Nu mă uita".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4