Urmărește-ne în Social Media

Ioana Ignat - Colindăm, colindăm iarna

Ioana Ignat a lansat propria versiune a cunoscutului colind. Noua variantă beneficiază de un material vizual, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Colindăm, colindăm iarna" se găsește pe noul album al artistei, lansat alături de surorile sale, Maria Magdalena și Mădălina. Talentatele surori ne aduc spiritul Crăciunului cu interpretări pline de emoție, care, cu siguranță, vor fi coloana sonora a acestor sărbători. De asemenea, Ioana, Mădălina și Maria Magdalena Ignat au mai lansat în urmă cu doi ani colindele "Din cer senin" și "În căsuța cea săracă", pe care cele trei le cântau alături de familie, în copilărie.

"Colindăm, colindăm iarna" este însoțit de un clip regizat de Emil Kasa, ce o prezintă pe Ioana interpretând melodia, într-o atmosferă caldă și liniștită. Vocea cântăreței este acompaniată de o orgă, simplitatea momentului evidențiind frumusețea colindului.

Ioana Ignat provine dintr-o familie foarte talentată. Drept dovada sunt și surorile sale, Mădălina și Maria Magdalena, care au debutat și ele în muzica românească. În anul 2017, Ioana Ignat a lansat piesa "Doar pe a ta", ce s-a clasat rapid pe primele locuri în topurile radio și a ajuns la peste 60 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana a compus și lansat "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 80 milioane vizualizări pe YouTube.

Un alt hit a fost "În palma ta", cu peste 45 milioane vizualizări pe YouTube. Anul 2020 a adus-o pe Ioana Ignat din nou pe primele poziții pe YouTube cu piesele "Tu nu meriți", "Azi", "O lume întreagă", "Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus), "Sensibil (Nu am somn)", precum și cel mai recent single alături de Pavel Stratan, "Vina dragostei".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ioana Ignat lanseaza single-ul "Am vrut sa te sun" - AUDIO

Ioana Ignat anunță lansarea primului ei album dezvăluind piesa "Am vrut să te sun", ce deschide tracklist-ul. Melodia are un sound pop-dance, artista migrând astfel spre zona muzicii de club.

Publicat

pe

Ioana Ignat - Am vrut să te sun
Ioana Ignat - Am vrut să te sun

Piesa "Am vrut să te sun" este compusă de Ioana, alături de Edward Sanda, în studiourile GreenEye Music. Odată cu noua melodie, Ioana Ignat intră într-o nouă sferă muzicală, ce va aduce și lansarea primului sau album.

În toată această perioadă, Ioana a lucrat în studio multe melodii, atât balade, cat si piese dance cu mesaje puternice, totul culminând cu un material discografic amplu si creativ. "Am vrut să te sun" deschide tracklist-ul albumului, fiind o melodie cu un refren foarte catchy si cu un sound recognoscibil.

Official Visualizer: Ioana Ignat - "Am vrut sa te sun"

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 4 ani. Artista a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

În 2017, Ioana Ignat lansează piesă "Doar pe a ta", ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 63 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 90 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 54 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa "În palma ta".

În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunț" (2,7 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul "Dacă tu nu ai fi" (12 milioane de vizualizări). Anul acesta, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia "Am ales cu sufletul".

Citește în continuare