Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Insane Clown Posse - Beautiful

Una dintre cele mai groteşti apariţii din rap-ul modern, Insane Clown Posse a lansat un nou videoclip pe numele de "Beautiful". Piesa nu e chiar nouă, fiind lansată în 2012, dar de abia acum primeşte un clip.

Avem de-a face aici cu un cover după Christina Aguilera şi melodia sa despre auto acceptare. E atipic să vedem Insane Clown Posse cu un material atât de blând, dar undeva la începutul anilor 2010 trupa a schimbat stilul şi a devenit mai pozitivă. Mesajele distructive din anii 90 au fost înlocuite de unele social pozitive. În pura tradiţie de bizarerie ICP, videoclipul îl aduce în prim plan pe Violent J, iar în fundal avem un clovn înspăimântător dansând.

De remarcat că trupa a modificat din versurile lui "Beautiful" pentru a se potrivi cu imaginea sa dură. Shaggy 2 Dope, celălalt membru al trupei e responsabil cu bucata de rap adăugată la mijocul piesei. Acest single este preluat de pe albumul "Smothered, Covered & Chunked", parte a compilaţiei "The Mighty Death Pop!". Şi pentru că ICP nu ar fi nimic fără fanaticii lor juggalos, aceştia apar la intrarea unei case părăsite.

Felul în care sunt postaţi la intrare aminteşte de Fight Club şi acei începători care nu erau încă acceptaţi în grup. Insane Clown Posse au fost fondaţi în 1989 şi au introdus în America de Nord un nou gen muzical, numit "horrorcore" sau "horror rap". Grupul abordează teme horror şi supranaturale, având versuri foarte violente. Artiştii au bifat colaborări cu muzicieni rock şi hip hop şi au ajuns să aibă chiar propria federaţie profesionistă de wrestling.

În ultimii ani Shaggy 2 Dope şi Violent J au lucrat la albume solo.

Citește mai multe despre Insane Clown Posse
Videoclipuri cu Insane Clown Posse
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE