Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: INNA - Yalla

INNA a lansat videoclipul oficial al piesei Yalla, cel de-al treilea single extras de pe discul INNA / "Body And The Sun". Urmăriți-l pe InfoMusic.

După "Diggy Down" și "Bop Bop", "Yalla" este cel de-al treilea single extras de pe albumul "INNA", material lansat în Japonia sub titlul "Body And The Sun". Albumul a fost lansat pe 27 octombrie 2015, fiind cel de-al patrulea din cariera artistei.

Videoclipul "Yalla" a fost filmat în Marrakesh, Maroc, fiind regizat de Barna Nemethi, cu care INNA a colaborat și la “Good Time” și “In Your Eyes”. Co-regizori au fost INNA și John Perez, care a lucrat cu Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga. De editare s-a ocupat Mokhtar Khaled (regizor și DP).

INNA - Yalla

INNA - Yalla

Piesa ‘Yalla’ a fost compusă și produsă de Sebastian Barac, Marcel Botezan, împreună cu INNA și Nadir. INNA cântă pentru prima dată niște versuri în arabă.

“Yalla este una dintre cele mai energice piese de pe albumul ‘INNA’, mă bucur mult că am filmat videoclipul în Marrakesh. Abia aștept să văd reacțiile fanilor mei când vor vedea videoclipul, știu că piesa este pe placul lor”, a declarat INNA.

În perioada aceasta, INNA își promovează albumul printr-un turneu european, urmând să cânte pe 20 și 21 noiembrie în Polonia.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Redactia InfoMusic, , pe .
CLOSE
CLOSE