Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: INNA - Take Me Higher

INNA a lansat videoclipul primei piese extrase de pe EP-ul “Summer Days”. Melodia se numește "Take Me Higher" și a fost produsă de Play&Win și compusă împreună cu Georgia Ku, Tom Meredith și J Hart.
Urmărește-ne pe

Noul single Inna - “Take Me Higher” - este lansat împreună cu un videoclip online realizat din fragmente video înregistrate în timpul concertelor artistei. Prin intermediul acestui clip, Inna sărbătorește 6 ani de când și-a început cariera, mulțumind pe această cale fanilor care au susținut-o până acum.

Inna pregătește multe alte surprize pentru fanii ei, surprize care vor fi dezvăluite în următoarea perioadă, în săptămânile în care se vor fi dezvăluite piesele incluse pe EP-ul  "Summer Days" .

Calendar lansări “Summer Days”:

  • 1 septembrie – “Low”,
  • 8 septembrie – “Devil's Paradise”
  • 15 septembrie – “Body and The Sun”

Piesele au fost produse de băieții de la Play&Win, împreună cu Axident (“Talk Dirty” - Jason Derulo feat. 2Chainz) si “Wiggle Wiggle” -Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus (“Rihanna’s “Cheers” and “Made in the USA” – Demi Lovato) si Georgia Ku. Aceste melodii au fost înregistrate în perioada sesiunilor pe care echipa Global Records le-a organizat în Mamaia, Ibiza, Los Angeles și Copenhaga anul acesta.

"Summer Days” este un cadou special pe care vreau să îl ofer fanilor mei, acum pe final de vară, pentru ca prin aceste piese să păstreze energia și atmosfera de vacanță în fiecare zi din an. Abia aștept să le asculte!  În plus, vreau să le mulțumesc pentru că de 6 ani sunt alături de mine și mă susțin în fiecare pas al carierei mele. Îmi doresc să nu vă dezamăgesc niciodată." - Inna

Inna - Take Me Higher

Inna - Take Me Higher

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE