Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Videoclip oficial: INNA - Ruleta (feat. Erik)

INNA a lansat o nouă piesă în limba engleză, "Ruleta", în colaborare cu Erik. Videoclipul melodiei este unul de vară şi de party, la piscină, în costume de baie şi cu factor de protecţie solară sporit.

INNA continuă să culeagă laurii hitului "Gimme Gimme" şi a revenit cu această melodie cu potenţial de hit. Piesa este compusă de către INNA, Erik Breyan Isaac şi Marius Dia. De producţie s-au ocupat Marco & Seba şi David Ciente, care au produs şi single-ul anterior. Clipul "Ruleta" este filmat în România şi este regizat de către Barna Nemethi.

Regizorul a colaborat cu INNA la clipurile pieselor "Good Time", "In Your Eyes" şi "Yalla". Despre acest nou single INNA a declarat următoarele:

Mă regăsesc foarte mult în această piesă, este foarte energică, e pozitivă și sper să vă facă vara frumoasă. Îmi place din ce în ce mai mult să petrec timp în studio să compun și fac echipă bună cu David Ciente, Marco & Seba.

Artista pregăteşte între timp un EP în engleză şi spaniolă, acesta urmând să fie lansat în perioada următoare. Chiar INNA a compus unele dintre piese, printre care şi "Me Gusta". Erik s-a declarat entuziasmat de colaborare şi a considerat proiectul unul superb. INNA a avut o colaborare de succes cu Carla's Dreams în această primăvară, prin piesa "Tu şi Eu", iar cu Marco & Seba a lansat melodia "Show Me the Way" în aprilie.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE