Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting

Videoclip oficial: INNA - Ruleta (feat. Erik)

INNA a lansat o nouă piesă în limba engleză, "Ruleta", în colaborare cu Erik. Videoclipul melodiei este unul de vară şi de party, la piscină, în costume de baie şi cu factor de protecţie solară sporit.

INNA continuă să culeagă laurii hitului "Gimme Gimme" şi a revenit cu această melodie cu potenţial de hit. Piesa este compusă de către INNA, Erik Breyan Isaac şi Marius Dia. De producţie s-au ocupat Marco & Seba şi David Ciente, care au produs şi single-ul anterior. Clipul "Ruleta" este filmat în România şi este regizat de către Barna Nemethi.

Regizorul a colaborat cu INNA la clipurile pieselor "Good Time", "In Your Eyes" şi "Yalla". Despre acest nou single INNA a declarat următoarele:

Mă regăsesc foarte mult în această piesă, este foarte energică, e pozitivă și sper să vă facă vara frumoasă. Îmi place din ce în ce mai mult să petrec timp în studio să compun și fac echipă bună cu David Ciente, Marco & Seba.

Artista pregăteşte între timp un EP în engleză şi spaniolă, acesta urmând să fie lansat în perioada următoare. Chiar INNA a compus unele dintre piese, printre care şi "Me Gusta". Erik s-a declarat entuziasmat de colaborare şi a considerat proiectul unul superb. INNA a avut o colaborare de succes cu Carla's Dreams în această primăvară, prin piesa "Tu şi Eu", iar cu Marco & Seba a lansat melodia "Show Me the Way" în aprilie.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE