Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition

Videoclip oficial: INNA - Ruleta (feat. Erik)

INNA a lansat o nouă piesă în limba engleză, "Ruleta", în colaborare cu Erik. Videoclipul melodiei este unul de vară şi de party, la piscină, în costume de baie şi cu factor de protecţie solară sporit.

INNA continuă să culeagă laurii hitului "Gimme Gimme" şi a revenit cu această melodie cu potenţial de hit. Piesa este compusă de către INNA, Erik Breyan Isaac şi Marius Dia. De producţie s-au ocupat Marco & Seba şi David Ciente, care au produs şi single-ul anterior. Clipul "Ruleta" este filmat în România şi este regizat de către Barna Nemethi.

Regizorul a colaborat cu INNA la clipurile pieselor "Good Time", "In Your Eyes" şi "Yalla". Despre acest nou single INNA a declarat următoarele:

Mă regăsesc foarte mult în această piesă, este foarte energică, e pozitivă și sper să vă facă vara frumoasă. Îmi place din ce în ce mai mult să petrec timp în studio să compun și fac echipă bună cu David Ciente, Marco & Seba.

Artista pregăteşte între timp un EP în engleză şi spaniolă, acesta urmând să fie lansat în perioada următoare. Chiar INNA a compus unele dintre piese, printre care şi "Me Gusta". Erik s-a declarat entuziasmat de colaborare şi a considerat proiectul unul superb. INNA a avut o colaborare de succes cu Carla's Dreams în această primăvară, prin piesa "Tu şi Eu", iar cu Marco & Seba a lansat melodia "Show Me the Way" în aprilie.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE