BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: INNA - Ruleta (feat. Erik)

INNA a lansat o nouă piesă în limba engleză, "Ruleta", în colaborare cu Erik. Videoclipul melodiei este unul de vară şi de party, la piscină, în costume de baie şi cu factor de protecţie solară sporit.

INNA continuă să culeagă laurii hitului "Gimme Gimme" şi a revenit cu această melodie cu potenţial de hit. Piesa este compusă de către INNA, Erik Breyan Isaac şi Marius Dia. De producţie s-au ocupat Marco & Seba şi David Ciente, care au produs şi single-ul anterior. Clipul "Ruleta" este filmat în România şi este regizat de către Barna Nemethi.

Regizorul a colaborat cu INNA la clipurile pieselor "Good Time", "In Your Eyes" şi "Yalla". Despre acest nou single INNA a declarat următoarele:

Mă regăsesc foarte mult în această piesă, este foarte energică, e pozitivă și sper să vă facă vara frumoasă. Îmi place din ce în ce mai mult să petrec timp în studio să compun și fac echipă bună cu David Ciente, Marco & Seba.

Artista pregăteşte între timp un EP în engleză şi spaniolă, acesta urmând să fie lansat în perioada următoare. Chiar INNA a compus unele dintre piese, printre care şi "Me Gusta". Erik s-a declarat entuziasmat de colaborare şi a considerat proiectul unul superb. INNA a avut o colaborare de succes cu Carla's Dreams în această primăvară, prin piesa "Tu şi Eu", iar cu Marco & Seba a lansat melodia "Show Me the Way" în aprilie.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE