Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: INNA - Rendez Vous

INNA le mulțumește fanilor pentru susținere lansând videoclipul piesei “Rendez Vous”, filmat în Costa Rica. Piesa este inclusă pe albumul “INNA”, lansat la finalul lui 2015.

După ce a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonați (în prezent are peste 1.6 milioane de abonați), a bifat două videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizări (“In Your Eyes” feat. Yandel si “Cola Song” feat. J Balvin), INNA reușește să stabileasca un nou record: 1 miliard de vizite pe propriul canal. Mai mult decât atât, INNA a cumulat pe contul ei de YouTube mai multe vizualizări decât mulți artisti renumiți: Robbie Williams (298 de milioane), Madonna (278 milioane), Fergie (508 milioane), Nicole Scherzinger (440 de milioane) sau Kylie Minogue (220 de milioane de vizualizări).

Pentru a le mulțumi fanilor pentru această susținere, INNA a lansat un nou videoclip. Melodia promovată se numește ”Rendez Vous” și este inclusă pe albumul “INNA”, lansat la finalul lui 2015.

INNA are rezultate foarte bune și pe alte platforme din online. Pe lângă YouTube, artista are peste 12 milioane de fani pe Facebook, peste 950 000 de followers pe Instagram și 1 milion de followers pe Twitter.

De asemenea, de-a lungul carierei, INNA a filmat numeroase sesiuni live devenite virale pe internet. În ”Rock the Roof”, INNA cântă cu bandul pe acoperișurile celor mai înalte clădiri din cele mai mari orașe din lume: Paris, Londra, Mexico City, Istanbul, Venice Beach în Los Angeles, dar și București.

De curând, INNA a susținut un concert în Hard Rock Café în București și apoi în Mexic la Festivalul Campeche, pe aceeași scenă pe care au urcat nume mari ale industriei muzicale internaționale precum Tiesto sau Daddy Yankee.

Citește mai multe despre Inna
Videoclipuri cu Inna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE